- PERKELT OD KOPUNA SA ŽGANCIMA
- ŠARAN U RAŠLJAMA
- KOPUN U MERLOTU S JEČMENOM KAŠOM
- RIBA KUHANA U VINU
- PIRJANA TUNA
- TUNINA NA BRZINU
- PURETINA U CRVENOM UMAKU
- MIJEŠANE ŠKOLJKE
- TERINA OD HOBOTNICE I SIPE
- ROASTBEEF NA MEDITERANSKI
- BRODET SA ZAČINSKIM TRAVAMA
- RAŠTIKA S JEGULJOM
- OBORITA RIBA U ŠKROVADI
- HLAP NA MORNARSKI A´LA STJEPAN DUNATOV
- JANJEĆI KOTLETI S FRITAJOM OD ŠPAROGA
- KIRNJA U UMAKU
- POHANE ŽABE
- RIŽOT OD ŽABA
- RAŽA NA ROŠTILJU
- PLATA "OTOK LJUBAVI"
- ŠKRPINA LEŠO
- JANJETINA SA ZAČINSKIM BILJEM
- PEČENE ŽABE U OMOTU OD PRŠUTA
- LEŠADA OD MORSKE RIBE
- BRODET “KOD MIJE”
- PLATA “DALMACIJA”
- PUNJENE LIGNJE NA DALMATINSKI
- KOZICE ALLA STRUJA
- SLOŽENAC OD PALENTE
- MEDALJONI OD GRDOBINE
- TUNA NA JEDNOSTAVAN NAČIN
- KUHANA JANJETINA SA SALSOM OD RAJČICE
- PUNJENI FILE OD BRANCINA
- SINJSKI ARAMBAŠIĆI
- JANJEĆE TRIPICE SA ŠPEKOM
- TRIPE U RAJČICAMA
- JEGULJA NA DALMATINSKI NAČIN
- HOBOTNICA ISPOD PEKE S MLADIM KRUMPIRIMA
- GOVEĐI JEZIK KAO PAŠTICADA
- MEDITERANSKA KOMPOZICIJA OD TRI VRSTE RIBE
- ŠPAROGE SA SIPOM I FUŽIMA
- BRAČKI VITALAC
- HOBOTNICA NA DALMATINSKOJ MIŠANCI
- NOVALJSKI BRODET S PALENTOM
- CRNI RIŽOTO "KAPETANOVA KUĆA"
- ŠKARPINA LEŠO
- NERETVANSKI BRODET OD JEGULJA I ŽABA
- PUŽEVI NA SELJAČKI NAČIN
- HOBOTNICA PEČENA ISPOD PEKE NA DALMATINSKI
- JASTOG NA BRODET
- RAŽNJIĆI OD GRDOBINE SA ŠPEKOM
- ŠKAMPI NA BRUDET
- CRNI RAVIOLI PUNJENI KOZICAMA I SKUTOM U UMAKU OD PRŠUTA I TARTUFA
- RIBLJI ŠKARTOCET
- ZEC NA DALMATINSKI NAČIN
- LISKA NA LOVAČKI NAČIN
- RIJEČNI RAKOVI
- MARINADA OD JEGULJE
- MLADA OTOČKA JANJETINA NA RAŽNJU
- SKUŠE S AROMAMA
- PUNJENI OSLIĆ
- SKUŠE NA ŽARU S UMAKOM OD INĆUNA
- PIJANI JASTOG
- KUHANE SKUŠE
- JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
- PEČENA HOBOTNICA S KRUMPIROM
- PAŠTAFAŽOL S PRŠUTOM
- GREGADA
- RIŽOT OD LIGANJA
- PAŠKA JANJETINA ISPOD PEKE
- BRUJET OD JEGULJE “CETINA”
- HOBOTNICA NA HVARSKI
- PRŽENE SRDELE
- BAKALAR S KRUMPIRIMA
- RIBA PEČENA U PADELI (KONVEKTOMATU)
- ŠUFIGANE LIGNJE
- FILE PROKLJANSKOG CIPLA NA POSTELJICI OD LEĆE
- TUNA ŠEFA KUHINJE
- PAŠTICADA NA VIŠKI NAČIN
- DALMATINSKA PAŠTICADA
- JANJEĆI KOTLETI S RESTANIM KRUMPIROM I MAHUNAMA
- BRUDET OD SUŠENOG MORSKOG PSA
- ŠKARPINA S BLITVOM I KRUMPIROM
- KUHANI ZUBATAC
- JANJEĆE TRIPICE
- BRUJET S PALENTOM “UMEKO”
- DALMATINSKA GULAŠ JUHA
- CRNI JAKOV
- BRODET OD SKUŠA
- DUBROVAČKA MANEŠTRA
- TIKVICE NADJEVENE
- TUNA S MASLINAMA
- ŠPIKANI SRNEĆI BUT NA POSTELJICI OD BRUSNICE I SVJEŽEG GROŽĐA
- PUNJENA TELEĆA PRSA
- LOVAČKI MAKARONI
- PUNJENE PASTRVE
- MARINADA OD PASTRVA
- MARINIRANI KOTLETI OD VEPRIĆA S KARMELIZIRANIM CRVENIM KUPUSOM
- MEDVJEĐA ŠAPA
- PRŽOLICA OD GOVEĐEG MESA
- BRODET OD ŽABLJIH KRAKOVA
- KUHANA PASTRVA
- BRŽOLICA OD MEDVJEDA
- SMUĐ U TEMPURI S UMAKOM OD TRAMINCA I KROKETIMA OD CHIA SJEMENKI
- SOTE OD DIVLJAČI
- LOVAČKI ODRESCI
- REPA I FAŽOL
- AEROROASTBEEF
- TELETINA ISPOD PEKE
- SARMA
- JUNEĆI FILE U CRNOM VINU
- ODREZAK DIJANA S NJOKIMA
- JANJEĆA KOLJENICA
- KRALJEVSKI ODREZAK
- PUNJENA PISANICA "OKRUGLJAK"
- TELEĆA KOLJENICA S GROŽĐICAMA
- GURMANSKA SABLJA
- PUNJENI MEDALJONI NA NAČIN "EL TORO'
- PATKA S DOMAĆIM MLINCIMA
- ZELENI REZANCI NA OZALJSKI
- "PLATA BEPINA" ZA DVIJE OSOBE
- JANJEĆA JETRICA NA JAŠKOVSKI
- EPIGRAM LOVAČKI ROG
- VAMPIR GULAŠ
- TIKVICE S PURETINOM I MASLINAMA
- TELETINA NA PEKARSKI NAČIN
- GULAŠ JUHA S KRUMPIRIMA
- NARODNI GULAŠ
- FUŽI S TARTUFIMA
- PUNJENE LIGNJE
- ISTARSKI BRODET
- JANJETINA ISPOD ČRIPNJE
- MARINIRANI FILET ŠVOJE S MAJONEZOM OD VLASCA
- PLJUKANCI SA ŠKAMPIMA I ŠPAROGAMA
- VELIKI RAVIJOLI
- GULAŠ OD KOKOŠI
- BAKALAR U UMAKU OD RAJČICE I LUKA
- PUNJENE LIGNJE NA ISTARSKI NAČIN
- PLJUKANCI S REPOVIMA ŠKAMPA I KOZICAMA
- SRNEĆI HRBAT S TARTUFIMA
- GRDOBINA NA PARTLOŽANSKI
- SKUŠE NA RIBARSKI NAČIN
- JAKOBOVE KAPICE „MULINO“
- TELEĆI ŽGVACET
- NADJEVENA PUREĆA PRSA NA MOTOVUNSKI NAČIN
- TARTAR OD KOZICA I ŠKAMPI NA KREMI OD ŠPAROGA
- PALENTA S PUŽIMA
- JANJEĆI BUT NA ISTARSKI NAČIN
- BOGATA TUNINA
- BIFTEK I PLJUKANCI S TARTUFIMA
- RIŽOT OD ŠKOLJKI
- BRUDET OD ŠKARPINE
- TAGLIATA OD BOŠKARINA NA POSTELJICI OD RIKULE
- GOVEĐI MEDALJONI “MIRA”
- BUZARA S MORSKOG DNA ZA DVIJE OSOBE NA LABINJONSKI
- ROŠPO (GRDOBINA) S PALENTOM
- ZEC NA ISTARSKI NAČIN
- PAŠTA-FAŽOL
- RAGU OD BOŠKARINA S KARAMELAMA PUNJENIM SKUTOM
- RIŽOT OD BAKALARA
- HOBOTNICA U BIJELOM
- JOTA
- GLJIVE U BIJELOM VINU
- KUNELIĆ U PADELI
- PEČENE ŠLJUKE U PANCETI
- BRAŠNJAVI PUŽEVI SA FRITULAMA OD MERLINA (MRKVE)
- MOTOVUNSKI ODREZAK
- FILETI OSLIĆA U UMAKU OD VINA
- TORTELINI OD BOŠKARINA NA KREMI OD DIVLJIH ŠPAROGA
- LAZANJE S JASTOGOM
- JANJEĆI FRENCH RACK S KORICOM OD ZAČINSKOG BILJA I ŠATOOM OD MUŠKATA
- GOVEĐI FILE NA SLATKI NAČIN
- ŠTRUKLI BOMBELLES (ŠTRUKLI OD FAZANA)
- ŠKARPINA BEVANDA
- PUREĆI FILE U CARSKOM MESU SA ŠUNKOM I BOSILJKOM
- TELEĆI ODREZAK S PRŠUTOM I KADULJOM
- HOBOTNICA S AIOLIJEM OD KULENA
- PUREĆI FILE U UMAKU OD GORGONZOLE
- PEČENA PAČJA PRSA IZ MARINADE OD ARMAGNACA I CIMETA S KOLAČIĆEM OD PALENTE I LEĆE
- MRKAČIĆ NA PUNJENOM KRUMPIRU
- SVINJSKI FILE U UMAKU OD BUNDEVE SA ZELENIM KRUMPIROVIM TIJESTOM
- FLAMBIRANI MEDALJONI JASTOGA "ARISTON"
- FILE ORADE S MENTOM I RUŽMARINOM NA PJENICI OD TARTUFA
- TROKUT OD VODENOG VUČENOG TIJESTA PUNJEN KRČKOM JANJETINOM TE GRATINIRAN S LIČKIM ŠKRIPAVCEM
- CRNO BIJELI TORTELINI NADJEVENI RAKOVICOM S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA, BISQUE OD ŠKAMPA
- ŽIVOT NA DNU MORA I VRTOVI OKO NAS
- PAČJA PRSA U AROMATIČNOM UMAKU OD CRNOG VINA I SUŠENIH ŠLJIVA SA SKUTOM
- PAČJI RAGU
- SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA S DOMAĆIM KROKETIMA OD KRAVLJEGA SIRA I DINSTANOG POVRĆA
- PAČJA PRSA S HELJDOM I MLADIM ŠPINATOM (UMAK OD SUHIH ŠLJIVA I PORTA, CHUTNEY OD LJUBIČASTOG LUKA)
- SMUĐ S PALENTOM NA PODLOZI OD ŠAFRANA
- TARTAR OD TUNE
- BRANCIN S PIREOM PASTRNJAKA
- FILE S ANANSOM
- PUREĆA PRSA NA ROKULI
- GRDOBINA U MEDU S KUHANIM POVRĆEM
- ŠKARPINA NADJEVENA ŠKAMPIMA
- ŠKARPINA NADJEVENA ŠAMPINJONIMA
- KESTENJE U MLIJEKU
- MASLINSKI PILEĆI BATAK U FOLIJI
- QUICHE S KOZJIM SIROM I SUŠENIM RAJČICAMA
- LAGANI SLOŽENAC OD ORADE
- MARINIRANI KOTLETI
- PAŠTICADA OD TUNE
- PURETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
- PUREĆA ROLADA POD TUNINIM PLAŠTOM
- PUREĆA PRSA SA NJOKIMA OD SIRA
- SUPPLI I NARANČICE U UMAKU
- SMOTULJCI OD SKUŠE SA SLANINOM
- NJOKI S LJEŠNJACIMA I PESTOM - KLEVENICE
- HRENOVKE ILI KOBASICE SA ŽARA PROKUHANE U PIVU
- RIBA U PIVSKOM TIJESTU
- RIŽOTO OD BOROVNICA I VRGANJA
- GOVEĐI CARPACCIO SA ŠUMSKIM GLJIVAMA
- KOPAČINA STEAK
- GULAŠ OD KESTENA
- TELEĆA KOLJENICA PEČENA U FOLIJI
- FILE SMUĐA NA PROLJETNOJ POSTELJI
- JANJEĆI KOTLETI U RATATUJ UMAKU
- PRHKI FAZAN PUNJEN DELIKATNIM GLJIVAMA
- OBRAZI MLADOG VOLA NA KREMI OD KRUMPIRA I CELERA
- BOGATA ROLADA
- JUNEĆI BIFTEK NA POSTELJICI OD SEZONSKOG POVRĆA
- TROPSKA TUNA
- POŠIRANI BRANCIN U ULJU OD BOSILJKA I PERŠINA
- PAČJA GNIJEZDA
- PIKANTNI TELEĆI KOTLETI S ROQUEFORTOM
- JELENJI MEDALJONI S VRGANJIMA
- TUNINA DJEDA ARTURA
- LUNGIĆ S KESTENOM U UMAKU OD ARONIJE
- VALPOVAČKE TOPLICE
- KIRNJA S KOROMAČEM
- AROMATIČNI BUT
- LIST S GREJPFRUTOM
- ŽABA SA SLANINOM
- ZAPEČENI LUBIN
- TRILJE S PRŠUTOM
- PUREĆA ROLADA U SEZAMU S UMAKOM OD NARANČE
- SPORO PEČENA TELETINA U UMAKU OD VINA S GERM KNEDLAMA
- PILEĆI FILE UMOTAN U PRŠUT
- STRIPLOIN (ODLEŽAN 18 DANA) S LOŠINJSKIM BILJEM I PUNJENIM KRUMPIROM
- PLADANJ LOŠINJ
- SALATA OD RIŽE
- TELEĆI ODREZAK SA ŠPAROGAMA I UMAKOM AIOLI
- PURETINA SA SIROM
- TELEĆA KOLJENICA ISPOD PEKE, DŽEM OD CRVENOG LUKA I MLADI KRUMPIR NA MASLACU SA ZAČINSKIM BILJEM
- MORNARSKI QUICHE
- ROLADA U FINIM TRAVAMA S PROLJETNIM KNEDLAMA
- GOVEDINA S UMAKOM OD ĐUMBIRA
- PURICA NA PROLJETNI NAČIN
- MEDALJONI GRDOBINE FLAMBIRANI COGNACOM, UMAK OD PERŠINA S CRNIM MASLINAMA, BAČVICE OD KUHANOG POVRĆA
- PURETINA S MEDOM I ANANASOM
- SLOŽENAC OD BUBREGA
- REPOVI ŠKAMPA S UMAKOM OD MANGA
- SAVITAK OD FILETIRANOG LISTA SA NADJEVOM OD MASLINA
- PUNJENA TRILJA
- RAKOVI S VOTKOM
- KORALJNI GREBEN
- PURETINA S MRKVOM I ORASIMA
- PUREĆE ROLADICE
- MEDALJONI "FANTASIA"
- FILE NOJA U UMAKU OD BRUSNICA
- PUNJENI JANJEĆI BUT
- ZELENI RIŽOTO OD ŠKAMPI SA ZELENIM PAPROM U KOŠARICI OD SIRA
- LOSOS KAO QICHE LORRAINE
- TELEĆI MEDALJONI U SVIJETLOM UMAKU S RAČIĆIMA
- PUREĆI SAVITAK S PUŽEVIMA NA KREMI OD KOMORAČA
- PUREĆI RAGU S RIŽOTOM OD CVJETNOG PRAHA
- PUREĆI FILE PUNJEN ŠPINATOM U KORICI OD KRUŠNIH MRVICA POSLUŽEN S PITOM OD TIKVICA
- PUREĆI ZABATAK U UMAKU OD ORAHA
- ROLADA S PINJOLIMA I RIKULOM
- ZAPEČENA PURETINA
- GRDOBINA U UMAKU OD ŠKAMPI
- PUREĆA SIMFONIJA
- PURICA U LIGNJI
- PURETINA SA CURRYEM I KAPARIMA
- PUREĆI FILE S PRŠUTOM
- NARANČICE I SUPPLI
- KREMASTA TELEĆA PLEĆKA SA ŠAMPINJONIMA I LIMUNOM
- HRSKAVA PUNJENA PUREĆA PRSA
- VATROMET VALOVA
- BRANCIN SA POVRĆEM U PORILUKU I RAJČICI
- RIŽOT OD KLEMENTINA
- PUREĆI MEDALJONI "ROYAL"
- SARMICE S BAKALAROM
- PILETINA U UMAKU OD SIRA ROQUEFORT
- REP GRDOBINE U CITRUSIMA – CURRY RIŽOTO S KOZICAMA
- PUREĆI ODREZAK U SMOKVAMA
- SALATA U KOŠARICI OD PARMEZANA
- PRŠUT PUNJEN JANJEĆOM JETRICOM
- ŠKARIPNA NA LAGANI NAČIN
- PFEFFER POTHAST
- MARINIRANI JANJEĆI KOTLETI SA ZAČINSKIM TRAVAMA
- MRAMOR IZ MORA
- RIBLJI CADGERY
- TELEĆI FILE BRASSERIE
- JUNETINA U CRNOM PIVU
- ODRESCI OD SOJE U UMAKU OD CURRY-A I BADEMA
- ŠTRUKLI NA PRIMORSKI NAČIN
- NADJEVENA PILEĆA PRSA COMMODORE U UMAKU OD NARA I MASLINE
- OBRAZI OD BOŠKARINA S KVARNERSKIM ŠKAMPIMA I DIVLJIM ŠPAROGAMA
- VATROMET OKUSA IZ MORA I ŠUME
- SKUŠE NA BIJELO
- LJUTA PRŽENA PILEĆA KRILCA
- PREPELICE U BIJELOM GROŽDU
- MUSTARDO-CHOCO BEEF
- LISTOVI SA SLANINOM
- JASKANSKA SABLJA
- KREPKI ZALOGAJI
- FONDI S HOBOTNICOM
- FILE OD PASTRVE S RIŽOTOM OD BLITVE, KOROMAČ I SREBRENAC
- TELEĆI OBRAZI U BUČINIM KOŠTICAMA S PIREOM OD CELERA I MAJONEZOM OD BUČE
- RIBLJI FILE U UMAKU OD ŠPAROGA
- FILE OD PLEMENITE MORSKE RIBE S PINJOLIMA
- PASTRVE S TARTUFIMA
- BISTECA APOCALIPSA
- JELENJI ODRESCI S UMAKOM OD DATULJA
- PUNJENA PURETINA U UMAKU OD TARTUFA
- PANCETA OD TUNE NA TATARSKI SA ŠPAROGAMA
- JASTOG U UMAKU OD AROMATIČNIH TRAVA
- RIŽOTO OD ŠKAMPA I JAKOBOVIH KAPICA S PORILUKOM I PRAHOM OD LIMETE
- NOJEVA KOŠARICA U SOKU OD NARANČE
- ŠPAGETI S IKROM OD ROMBA
- FILE OD DIVLJEG BRANCINA U GRIZU SA CRNIM MASLINAMA I „CHIPSOM“ OD KRUMPIRA
- PLJUKANCI S TIKVICAMA I KOZICAMA
- FILET BRANCINA “SV. NIKOLA”
- PUŽEVI “TEMPIO”
- JANJETINA U UMAKU OD DŽEMA
- PUREĆE ROLICE S DAŠKOM MODERNE TRADICIJE
- JANJEĆI RAGU S VONGOLAMA I AROMATIZIRANOM PALENTOM
- MEDALJONI OD JADRANSKIH LIGANJA
- SVINJSKI FILE U OMOTAČU OD BUČINIH KOŠTICA, POHANI CVIJET TIKVICE I PIRE OD BUČE
- TELEĆA RUŽICA LAURUS
- ROLADA OD TUNE
- BRODET OD MORSKE DIVLJAČI S FUŽIMA
- LIST S TARTUFIMA
- BIJELI BRODET OD TUNE
- LEDVICE LEADER
- PEČENA PURETINA SA SLANINOM, PŠENICOM, BATATOM I PIREOM OD BUČE
- TARTAR OD PALAMIDE, ČILI, ŽUTANJAK OD PREPELICE, AVOKADO
- TOŠ VA PUNTU
- ŽDREBEĆI FILE U UMAKU OD MASLINA S KROKETOM OD CRNE MASLINE
- PILEĆI MEDALJONI S PRŠUTOM
- ROASTBEEF S UMAKOM OD HRENA
- CRNO-BIJELA RAPSODIJA
- PUREĆA ROLADA TOP-TERME
- RAŽNJIĆI OD LIGANJA
- JASTOG S RIGATONIMA
- PUREĆA PRSA U UMAKU OD GORGONZOLE I MASLINA
- PILEĆA PRSA U UMAKU OD ČOKOLADE
- PALAMIDA “GASTRONAUT 2000”
- PUNJENI GOVEĐI FILE U UMAKU OD TARTUFA
- ŠKARPINA U PEĆNICI
- GRDOBINA U BIJELOM VINU
- BAKALAR PO DOMAĆU (BAKALAR ZI KUMPIRON)
- BAKALAR NA BRUDET
- PURICA NA LOVRANSKI NAČIN
- PUNJENE LIGNJE S CRVENIM RADIĆEM
- ODRESCI OD SJECKANE TUNE
- HOBOTNICA POD PEKOM NA KVARNERSKI
- HOBOTNICA U UMAKU OD RAJČICE
- PAS NA RIBARSKI SA KRUMPIROM I DOMAĆIM ULJEM
- FILE OD BRANCINA S VRGANJIMA I MASLINAMA U UMAKU OD VRBNIČKE ŽLAHTINE
- MARINADA OD TUNE SA ŽARA
- BODULSKE ŠURLICE SA ŠKAMPIMA
- ŠKARPINA NA RIBARSKI NAČIN
- LAZANJE S BOBOM
- SUHI ŠTOKALJ (HOBOTNICA) S JAJIMA
- JADRANSKE LIGNJE NA PADELU
- POLPETE OD MRKAČA
- MJEŠANA BUZARA “MOSLAVINA” S PALENTOM
- KRČKE ŠURLICE Z ŽVACETOM OD JANJČIĆA
- BAKALAR NA MORNARSKI
- KVARNERSKI BISER
- JANJEĆA JETRICA I PALENTA
- GULAŠ S KELJEM
- KVARNERSKI ŠKAMPI NA BUZARU
- KUHANE LIGNJICE
- LOPARANČIĆ ZI RIŽI
- BUZARA OD RAKOVA I ŠKOLJKI
- BRUDET OD MRKAČA
- POHANE SARDELICE ZI BLITVOM I BOBOM NA PADELU
- CRESKI FUŽI U UMAKU OD OVČJEG SIRA S UDIĆEM
- CARPACCIO OD BOŠKARINA SA SKUTOM I OVČJIM SIROM IZ KOMINE MASLINA
- KVARNERSKE KOZICE U UMAKU OD CHERRY RAJČICA I ISTARSKE MALVAZIJE S PRŽENOM RUKOLOM
- BAKALAR S MLIJEKOM
- BUZARA OD MRKAČA
- POFRIGANI SLANI INĆUNI
- HOBOTNICA U PEĆNICI
- ŠURLICE SA LIGNJAMA
- NJOKI S AROMATIČNIM BILJKAMA
- ŠKAMPI I ŠKOLJKE SV. KRISTOFOR
- PUNJENE DOMAĆE LIGNJE
- JANJETINA PO STARU ZI ŠURLICAM
- RAGU OD SIPE I BOBA S DOMAĆIM REZANCIMA
- FRIGANE SRDELICE
- LUBEN ILI ORADA U SOLI
- LUNICE
- RAPSKA LEŠADA
- RIBLJI ODRESCI S KOMORAČEM
- RAPSKO SOČIVO
- HOBOTNICA I LIGNJA POD PEKOM S KRUMPIROM
- BRUDIT OD SUHOGA ŠTOKLJA (HOBOTNICE) SA PULENTOM
- SVINJSKI OMBULIĆ NA CRESKI
- KVARNERSKE LIGNJE
- MORSKI PUŽEVI NA GULAŠ
- MANEŠTRA OD BOBA I KOROMAČA
- DIVINA SA KROMPIROM I POHANIM SRDELAMA
- OSLIĆ NA CRIKVENIČKI NAČIN
- PUNJENI KVARNERSKI LIGNJI PO GOSPODSKI
- JANJEČI ZVACET (ŽGVACET) S NJOKIMA OD KOROMAČA
- MRKAČ SA KRUMPIROM
- BRUDET OD SUHOG MRKAČA ZI MAKARUNI
- ODRESCI OD HOBOTNICE NA OPATIJSKI NAČIN
- BRUDET OD SUHE HOBOTNICE
- POLPETE OD MEKUŠCA SA BOBOM I BLITVOM
- SJAJ KVARNERSKOG NEBA
- FRIŠKI MRKAČ NA BRUDET ZI PALENTU
- SUHA HOBOTNICA SA MAKARUNIMA
- RAŽNJIĆ OD MORSKIH PLODOVA
- JANJEĆI BUT S UMAKOM
- JANJEĆA PLJESKAVICA U MARAMICI
- MARINIRANA LIČKA PASTRVA
- LIČKI NABOD
- SARMA OD OGULINSKOG KISELOG ZELJA I MESA DIVLJAČI
- DOMAĆA LIČKA PASTRVA IZ GACKE S LIČKIM POLAMA
- JARETINA POD PEKOM
- RAŽNJIĆI OD KOBASICA
- ORZOTO OD JANJETINE
- ZEC U UMAKU S MAKARONIMA
- JELEN U CRNOM PIVU
- SRNETINA U BRUSNICAMA S TULJKOM OD KRUHA
- ODRESCI JELENA LOPATARA U LAGANOM UMAKU S LISIČARKAMA
- MOTOVUNSKA ŠUMA
- GULAŠ OD ŠUMSKIH GLJIVA
- KROKET OD VEPRA
- JELENJI MEDALJONI U UMAKU OD ŠAMPINJONA
- ŠPIKANI SRNEĆI HRBAT
- FILE VEPRA PUNJEN SUHIM BRUSNICAMA, U UMAKU OD VRGANJA S DOMAĆIM TRGANCIMA I DŽEMOM OD ARONIJE
- ZAPEČENA JELENJA PRŽOLICA
- VEPRIĆ ISPOD PEKE
- BIFTEK NA POSTELJICI OD ŠUMSKOG ZLATA
- REZANCI SA ZEČEVINOM
- ODREZAK NA LOVAČKI
- BIFTEK U LOVAČKOM UMAKU
- ŠPIKANI BUT OD DIVLJAČI, SA ŠAMPINJONIMA
- DIVLJAČ S KNEDLIMA
- SLATKA SRNETINA NA LOVAČKI
- GULAŠ S GLJIVAMA
- FILE DIVLJE SVINJE U UMAKU OD VRGANJA
- SRNEĆI MEDALJONI S VIŠNJAMA
- BIFTEK S LUKOM U LOVAČKOM UMAKU
- MEDALJONI JELENA
- ODRESCI OD JELENA NA PJENICI OD KRUŠAKA
- JELENJI ODRESCI U LOVAČKOM UMAKU S VRGANJIMA
- HRBAT OD JELENA SA BOROVNICAMA
- FAZAN ZA DVOJE
- FILE OD JELENA A LA "GRADINA"
- FILE OD JELENA I RIŽOTO OD VRGANJA
- SRNEĆI GULAŠ
- ŠUMSKI VEPAR NA MOUSSE KREMI OD KOPRIVE I MRKVE
- SRNEĆA PLEĆKA U UMAKU OD VINA
- MEDVJEĐA ŠAPA
- PILETINA NA LOVAČKI
- GOVEĐA PRŽOLICA NA MEĐIMURSKI NAČIN
- TELEĆI FILE PUNJEN SMRČCIMA I JAJEM
- TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD SMRČAKA
- DOMAĆE MEĐIMURSKE ŠPAROGE
- LJUTA GULAŠ-JUHA
- MEĐIMURSKA GIBANICA
- SVINJSKI FILE GROŠINIĆ
- PUREĆI ODREZAK U UMAKU OD TARTUFA I VRGANJA S NJOKIMA
- BAKINI MEDALJONI
- JUNEĆI FILE PUNJEN PAŠTETOM OD PREPELICE
- TELEĆI FILE SA SMRČCIMA I JAJEM S JEČMENOM KAŠOM
- SVINJSKI MEDALJONI SA SUHIM ŠLJIVAMA
- SMUĐ U PANADI
- TELEĆI ODREZAK U UMAKU OD VINA
- FLAMBIRANI LUNGIĆ NA KREMI OD BUČE
- GOVEĐI FILE PATAČIĆ S KROKETIMA
- TELEĆI MEDALJONI GRATINIRANI SUHIM MARELICAMA
- GOVEĐI FILE “GROŠINIĆ”
- BAKINA PISANICA
- KRAPEC NA PROCEP - ŠARAN NA RAŠLJAMA
- ZEC S KISELIM ZELJEM I ŽGANCIMA
- BAZLAMAČA
- PUNJENI PUREĆI ODREZAK U OVITKU OD CARSKOG MESA
- GRAH VARIVO SA KISELOM REPOM
- SVINJETINA U VRHNJU SA DOMAĆIM REZANCIMA
- POSAVSKI ČOBANAC
- TELEĆA KOLJENICA U PELATU
- PURICA PUNJENA SIROM
- TELEĆI KOTLETI S VRGANJIMA
- PODOLAC ISPOD PEKE
- KOPUN U TAMNOM UMAKU OD VRGANJA, CRNOG VINA I HAJDINE KAŠE
- GORIČKI GULAŠ
- KAMENGRADSKI ODREZAK
- CARSKO MESO SA ŽGANCIMA
- PODRAVSKI PICEK S KRUMPIROM U VRHNJU
- PUNJENA PURETINA SA SVJEŽIM SIROM
- PUREĆA ROLADA "KRALUŠ"
- IDILA OD SMUĐA
- JELENJI SAVICI
- GUŠČJA JETRA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE
- BIFTEK S LISIČKAMA
- PEČENA RACA PUNJENA HELJDINOM KAŠOM
- GAZDARIČIN LONAC
- BRUDIT OD SUŠENE HOBOTNICE S MAKARONIMA
- JAKOBOVE KAPICE S KREMOM OD KARFIOLA I HRSKAVOM PANCETOM
- ODREZAK OD TUNE U KOŠULJICI OD DOMAĆE PANCETE S UMAKOM OD ŠKAMPI
- POHANA MORUZGVA (VLASULJA)
- FETA ROMBA U UMAKU OD ŠAFRANA
- TARTAR OD JADRANSKIH KOZICA I JABUKE
- PROLJETNI SVITAK
- KRČKA MARINADA
- TUNA STEAK S GREDELA
- ZELENI REZANCI S JETROM OD ROMBA
- JASTOG SA ŠURLICAMA
- DROPČIĆ A’LA "BEPINA"
- BRUDET OD MORSKIH PLODOVA S AROMATIZIRANOM PALENTOM
- ŠTUFAD NA BARBATSKI NAČIN
- PRŽENI KRAK HOBOTNICE S PIREOM OD GRAŠKA, S WASABI PRAHOM I SALATOM OD KRASTAVACA
- PEČENA JANJETINA IZ KRUŠNE PEĆI
- TUNA NA SLATKO
- ZVACET OD JANJETINE S NJOKIMA
- GULAŠ OD KOPUNA S NJOKIMA
- BRUDIT OD JADRANSKIH LIGNJI S JAČMIKOM I FAŽOLOM
- POLPETE OD (MORSKOG) PASA S BLIŠNJAKOM (MASLAČAK) I KRUMPIROM
- ORZO KAŽERMA
- JANJEĆE TRIPICE
- JANJEĆI DROPČIĆ (TRIPICE)
- GRDOBINA S MAHUNAMA I CHERRY RAJČICAMA BRUSCHETTA
- RIMSKI NJOK SA ŠKAMPIMA I TARTUFIMA
- KRČKA JANJEĆA KOLJENICA
- PIJANI KVARNERSKI ŠKAMPI
- MARINADA OD MIJEŠANE RIBE NA CRIKVENIČKI NAČIN
- PUNJENE JADRANSKE LIGNJE NA NAČIN ŠEFA KUHINJE
- MIJEŠANI SAVOR OD HOBOTNICE I PASA
- PODVELEBITSKI ŠKAMPI
- BRUDET OD PUŽEVA I PRILJEPAKA
- JANJETINA NA NOVLJANSKI NAČIN
- SAUR
- JADRANSKE KOZICE U UMAKU OD PERŠINA
- GULAŠ OD DIVLJAČI S NJOKIMA
- BRODET OD SIPE
- JANJETINA NA BELEJSKI NAČIN
- RIŽOTO OD VOLAKA
- BIJELI RIŽOTO S PLODOVIMA MORA
- LIGNJE PUNJENE GRDOBINOM S PALENTOM I SALSOM OD RAJČICE
- POLPETA OD MRKAČA
- MARINADA OD MIJEŠANE RIBE
- POŠIRANI FILET BRANCINA PUNJEN SMJESOM OD ŠKAMPI, BLITVE I MRKVE
- PERKELT OD PODOLCA
- VINOGRADARSKI ĆEVAP
- SAVIJENI TELEĆI BUT
- RAŽNJIĆI SA SIROM
- ŠARAN NA ILOČKI NAČIN
- BARANJSKI RIBLJI PAPRIKAŠ
- ĐURĐEVAČKI PIJANI KOTLET
- ZEČJI BUT NA SLAVONSKI NAČIN
- MARINADA OD SOMA
- KUHANA RIJEČNA RIBA 2
- SLAVONSKI GULAŠ
- SOM U VINU
- SOM S KISELIM KRASTAVCIMA
- SOM U UMAKU
- SOM S LUKOM
- ŠARAN NA SLAVONSKI
- ROLADICE OD PUREĆIH PRSA
- ROLADA OD SVINJETINE
- PUNJENI PUREĆI ODREZAK
- PILEĆI PAPRIKAŠ
- PILETINA U ILOČKOJ GRAŠEVINI
- NADJEVENA TELEĆA PRSA NA SLAVONSKI NAČIN
- DIMLJENA VJEŠALICA
- SMUĐ U ČEŠNJAKU
- LUNGIĆ U UMAKU OD ŠLJIVOVICE
- RIBLJI PAPRIKAŠ
- PUREĆI ODREZAK SA SUHIM ŠLJIVAMA
- ŽLIČNJACI S BUKOVAČAMA
- FIŠ PAPRIKAŠ
- SMUĐ NA NAČIN GROFA PEJAČEVIĆA
- ŠTAPIĆI SMUĐA U PRŠUTU
- ŠOKAČKI RAŽNJIĆ
- PERKELT OD PURETINE S DOMAIM TIJESTOM POMIJEŠANIM S VRHNJEM I SIROM
- PUNJENI JANJEĆI KOTLETI
- PIJANI ŠARAN
- SLAVONSKI ČOBANAC
- PERKELT OD SOMA
- SVINJSKI ODREZAK U UMAKU OD KOPRA
- PROLJETNI SMUĐ
- KUTJEVAČKI SRNEĆI MEDALJONI
- VESELI ŠARAN
- ODREZAK SLAVONSKIH LOLA
- PUNJENI ODOJAK
- JELENJI MEDALJONI S DVOBOJNIM DOMAĆIM REZANCIMA
- ŠLJUKA U UMAKU OD ZAČINSKOG BILJA I ČETIRI VRSTE GLJIVA
- ODREZAK FRA LUKA
- FILE CRNE SLAVONSKE SVINJE U UMAKU OD VRGANJA
- FIŠ PAPRIKAŠ U KOTLIĆU NA OTVORENOJ VATRI
- FILE CRNE SLAVONSKE SVINJE U UMAKU I RIŽOTO SA SRIMUŠOM
- JEČMENAC OD VRGANJA
- ŠUMSKI ZALOGAJ
- KARLOVAČKI REZANCI SA SEZONSKIM GLJIVAMA
- TUROPOLJSKI ODREZAK
- POVRTNI ODREZAK
- NADJEVENA GOVEĐA PISANICA
- SVINJSKO PEČENJE U VINU
- ODREZAK ZAPEČEN U KRUŠNOJ PEĆI
- PUNJENI ŠARAN
- SAMOBORSKI KOTLET
- PUNJENA PISANICA
- MARTINJSKA GUSKA S MARUNIMA
- GULAŠ S KISELIM KUPUSOM
- SELJAČKI SLOŽENAC
- PIJETAO S ORASIMA
- NADJEVENA KOKOŠ
- FAZAN U UMAKU OD BOROVNICA
- PILETINA S GLJIVAMA
- PURETINA S GLJIVAMA
- PUNJENA SVINJSKA PISANICA „TOPLICA“
- ODREZAK "KRALUŠ"
- PUNJENI BATACI
- KUHANA KOKOŠ U JUHI S REZANCIMA
- MARINIRANI RAMSTEK U ŠUMSKIM GLJIVAMA SA DIZANIM KNEDLAMA NA PARI
- BAKIN LONAC
- DIMLJENA KAŠA - ZAGORSKI RIŽOTO
- VARAŽDINSKA PEČENKA (16 ST.)
- RUDARSKA GREBLICA
- SVINJSKI LUNGIĆ U MOŠTU
- VINSKI GULAŠ
- NADJEVENA TELETINA
- CVETLINSKA GIBANICA
- UŠTIPCI OD MESA
- ZAPEČENA PILEĆA PRSA "TURIST"
- SVINJSKI LUNGIĆ PUNJEN SUHIM ŠLJIVAMA
- TELEĆA PRSA U CRNOM VINU
- PURICA SA KRAVLJIM SIROM
- KOLJENICA S POVRĆEM
- SVINJSKI KOTLET U MOŠTU
- REZANCI S PATKOM
- SMUĐ "AQUACITY"
- SVINJSKA VRATINA U KISELOJ REPI
- GULAŠ OD PODOLCA
- KISELI KUPUS S BUNCEKOM
- DOMAĆA PATKA NA POSTELJICI OD RIKULE
- PLETENICA
- PUREĆA PRSA U UMAKU OD LISIČARKI SA KUKURUZNIM ŽGANCIMA
- MEDALJONI U UMAKU OD ŠAFRANA
- PODOLAC NA ŽARU
- PAČJA PRSA S MLINCIMA
- ODREZAK GROFOVA BATTHYANY
- PUNJENI KOPUN
- MINUTAL MARINUM
- PATINA DE PISCICULIS (SUFLE OD MALIH RIBA)
- VITELLINA FRICTA (PEČENA TELETINA)
- STARORIMSKE ZAČINJENE DAGNJE
- PULLUS FUSILIS (NADJEVENO PILE)
- ISICIA OMENTATA
- PUNJENA ŠTRUCA
- PURETINA SA SENFOM
- KOKOŠ SA PIVOM
- SVINJSKI MEDALJONI U UMAKU OD PIVE
- BARBEQUE SVINJSKA REBARCA S PRŽENIM BATATIMA I CHIMICHURRI UMAKOM
- GOLUBI Z GRAHOM
- IZ CHRESHENY HLADETINA
- MISA “TOPLICA”
- GOVEĐA PISANICA WELLINGTON
- KALAKUKKO
- FILE OD BRANCINA U CRVENOM PAPRU
- FILE OD LUBINA S UMAKOM OD ŠKAMPI I ŠAFRANA
- ŠKARPINA S KAPRIMA
- OSLIĆ U FOLIJI
- JANJETINA S KRUŠKAMA
- PUREĆA PRSA S VRGANJIMA
- OSLIĆ IZ FOLIJE U UMAKU OD KISELOG VRHNJA
- ŠUMSKI TRIJUMF
- ROASTBEEF S LUČICAMA
- ODRESCI CHAGALL
- BOURRIDE
- BOGATI SLOŽENAC
- PUREĆA PRSA SA TRI VRSTE SIRA
- CHATEAUBRIAND
- FILE OD GRDOBINE U UMAKU OD PJENUŠCA
- NADJEVENI SAVITAK
- GOVEĐI FILE “PARIS”
- PURETINA U BIJELOM VINU
- GOLUBOVI U OCTU
- PURETINA U LIMUNOVOM SOKU
- PURETINA U UMAKU OD CURRYA
- CURRY PILETINA WOK
- RIŽOTO OD OSLIĆA S CURRYEM
- BAMI
- NASI GORENG AJAM
- KOTLETI 2 KULE
- BIFTEK OBLOŽEN PANCETOM
- DOMAĆI RAMSTEK U STAROM OCTU
- BIFTEK U POŽARU 1776.
- PUREĆA SIMFONIJA
- TELEĆI MEDALJONI U LIMUNU
- PUNJENI ŠAMPINJONI U UMAKU OD DAGNJI
- BIFTEK U CRNOM VINU I ŠAMPINJONIMA
- ODREZAK "ZAGREB 900"
- ROLANA PUREĆA PRSA S BOSILJKOM I SEZAMOM
- 10 SATI PARENI JUNEĆI MIŠIĆ S PJENICOM OD KRUMPIRA
- PASTRVA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE SABLJACI
- AROMATIČNI ŠKAMPI
- ROLANI PUREĆI ODREZAK S UMAKOM OD GORGONZOLE
- PUNJENI ODREZAK "SV. HUBERT"
- BIFTEK U UMAKU OD ZELENOG PAPRA
- ŠPAGETI S JASTOGOM
- TANJUR ŠEFA KUHINJE
- JASTOG "AMERICANO"
- CORDON ROUGE - TELEĆI ODREZAK PUNJEN ŠUNKOM I SIROM U UMAKU OD BORDO VINA
- PILETINA A’LA DIAVOLA S POVRĆEM SA ŽARA
- BIFTEK OD BELGIJSKOG PLAVOG GOVEDA U UMAKU OD TARTUFA
- PUNJENI SVINJSKI FILE
- FILE OD TUNE
- TELEĆA KOLJENICA, PIRE OD BATATA, PEČENA BROKULA I MRKVA
- ZVONČIĆI VALLONI
- ENTRECOTE ODLEŽALE GOVEDINE SA ŽARA S AROMATIZIRANIM KRUMPIROM
- STEAK "MEDUZA"
- ŠTRUCA OD GLJIVA
- GOVEĐA PISANICA S TJESTENINOM I ŠPAROGAMA
- PILEĆI FILE S MOZZARELLOM I PRŠUTOM
- BIFTEK PRINCIPOVAC U LISNATOM TIJESTU S PALAČINKOM OD KRUMPIRA
- LOSOS S MUŠKATNOM BUNDEVOM I GLJIVAMA
- GRATINIRANA PUREĆA PRSA S POVRĆEM
- FAŠIRANCI
- TELEĆI FILE GOSPOJA
- LOSOS GLAZIRAN TERIYAKIJEM NA KREMI OD CELERA SA ŠARENIM POVRĆEM
- PILE U VINU
- GOVEĐI JEZIK S UMAKOM OD RAJČICA
- SOM SA ŠAMPINJONIMA
- KUHANI SLANI JEZIK S PIREOM OD SUHOG GRAŠKA
- PIRJANA TELEĆA KOLJENICA S KRUMPIROM I POVRĆEM
- RIŽOTO OD MLADOG KOZJEG SIRA...
- FILETI DAVID
- LOSOS À LA NAGE
- PEČENA PILETINA
- ZAPEČENI JUNEĆI ODRESCI
- RIŽOTO S MESOM
- FIORENTINSKI ODREZAK
- GOVEDINA S UMAKOM OD KAPARA
- ROASTBEEF U VREĆI
- GOVEĐI JEZIK S KAPARIMA
- ROLADICE OD JAJA PUNJENE ŠAMPINJONIMA
- BULVIU
- JASTOG "FRA GIAVOLO"
- PURETINA S POVRĆEM
- PUNJENA PUREĆA PRSA
- SARTU OD RIŽE
- LOSOS NA ROŠTILJU
- PUNJENI JANJEĆI KOTLETI S TARTUFIMA I KOŠARICA OD SIRA PUNJENA POVRĆEM
- PURETINA SA ŠAMPINJONIMA
- ODREZAK "STARI FIJAKER"S NJEMAČKIM ŠPECLIMA
- PUREĆI ODREZAK U CURRY-UMAKU S PRŽENIM KROKETIMA
- RAMSTEK U UMAKU BALDWASE
- PUNJENA PURICA
- PUNJENO PILE
- RIŽA LAWRENCE
- REZANCI S HRENOVKAMA
- TELEĆA KOLJENICA S GRATOM OD KRUMPIRA I POVRĆEM SA ŽARA
- KARE MLADOG ODOJKA, PIRE OD BUČE I SOTIRANE PROKULICE SA ŠPEKOM
- PUNJENE TELEĆE ROLICE
- SVINJSKI LUNGIĆ U OVITKU OD PISTACIJA S BATATOM NA KREMI OD GRAŠKA
- RIŽOTO OD ŠPAROGA, MEDVJEĐEG LUKA I ŠKAMPI
- SOUFFLÉ S TARTUFOM
- SVINJSKA REBARCA MARINIRANA I PEČENA U TAMNOM PIVU
- GRATINIRANA JAJA SA ŠAMPINJONIMA
- JUNEĆI OBRAZI U UMAKU OD VINA I BOROVNICA S NJOKIMA OD KRUMPIRA
- KRUMPIR/TARTUF
- PASTRVA NA KOTANYI NAČIN
- AROMATIČNI RAŽNJIĆI
- RIŽOTO OD BIFTEKA S KARAMELIZIRANIM LJUBIČASTIM LUKOM
- BOŠKARIN À LA BOĐKINAC
- SLOŽENAC OD PURETINE
- MARINIRANI TELEĆI FRENCH RACK PEČEN U KOPA GRILU
- JUNEĆI OBRAZI U PORTU
- PATKA & KESTEN
- TELEĆI FILE S PIREOM OD BUČE I CIKLOM
- BIFTEK U UMAKU OD VRGANJA
- POLPETE OD PIVE
- PURICA U UMAKU OD VINA
- SLOŽENAC S BAKALAROM
- KONFITIRANI PAČJI BATAK S PIREOM OD BIJELOG GRAHA, PRŽENIM LJEŠNJACIMA I SOTIRANIM ŠPINATOM
- TERINA OD GUŠČJE JETRE SA ŽELEOM OD BOROVNICA, DOMAĆE BRIOŠ PECIVO
- BROKULA S RIŽOM
- TATARSKI BIFTEK
- ODRESCI OD SOMA
- SOMOVINA ORLY
- KUHANI SOM
- GOVEĐI JEZIK SA SLANIM SARDELAMA
- GOVEĐI JEZIK PRŽEN
- RIMSKI NJOK S GUŠČJOM JETROM U UMAKU OD CRNOG TARTUFA
- PIKANTNI ODRESCI
- KUHANA RIJEČNA RIBA 1
- AGNELOTE
- RAMSTEK S KARAMELIZIRANIM LUKOM I PIREOM OD CELERA
- RAGU OD VRGANJA S NJOKAMA I ČIPSOM OD PANCETE
- PIRJANA JANJEĆA KOLJENICA
- TELEĆI FILE U ŠPEKU S REZANCIMA OD POVRĆA
- RAMSTEK U VINSKOM UMAKU
- SMUĐ ORLY
- ROASTBEEF NA ŽARU
- KUHANA GUSKA SA JABUKOM I HRENOM
- RAŽNJIĆI OD HOBOTNICE S UMAKOM OD PAPRIKE
- HOBOTNICA SA ČEŠNJAKOM I FEFERONOM
- TURNEDO “VILLA ORSULA”
- TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD VIŠANJA
- ODLEŽANI FILE ISTARSKOG GOVEDA S AROMATIZIRANIM EKO KRUMPIROM
- IRSKI SLOŽENAC
- LUBIN S PET OKUSA
- RIBA NA KISELO-SLATKI NAČIN
- ŠPAGETI NA SEČUANSKI NAČIN
- PATKA S ANANASOM
- LUBIN S PET OKUSA UZ PRILOG OD RIŽE NA KISELO-SLATKI NAČIN
- KUNIĆ SA SOJINIM KLICAMA
- PASTRVE U KISELO-SLATKOM UMAKU
- KARAMELIRANA RIBA
- KOKOŠ NA BRUDET
- TUNINA MARINA
- FILE OD RIBE U BIJELOM VINU
- PLAVICE PUNJENI MOTROM „AL CARTOCCIO“
- GRDOBINA U UMAKU OD ŽLAHTINE
- TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA I CHERRY RAJČICAMA
- BRANCIN “ZLATNA ŠKOLJKA”
- BOGATA POSLASTICA
- ŠKAMPI NA ŽARU
- ARTIČOKE S GRAŠKOM
- REZANI GOVEĐI BIFTEK S KUHANIM POVRĆEM
- ŽUTO - CRVENA SIMFONIJA OD KOZICA
- BUZARA OD ŠKAMPI
- AROMATIČNA PURETINA
- KOVAČ U UMAKU
- MARINIRANA TUNA
- SABLJARKA U OCTU
- KUHANI BRANCIN SA ŠPAROGAMA
- BRANCIN U CRNOJ SOLI
- FETE OD GRDOBINE (ŽABE) U ŽLAHTINI
- RAGU OD PILETINE
- MEDITERANSKA TUNA
- DUBROVAČKA POPARA
- ARTIČOKE U PEĆNICU
- DOMAĆI RAVIOLI S PRŠUTOM I KOZICAMA
- FILE BRANCINA U TAPENADI OD LJEŠNJAKA SA SORBETOM OD BUNDEVE I KREMOM OD KAMENICA
- MASLINSKA LOVRATA
- TAGLIATELLE OD ROGAČA S KOZICAMA I MOTAROM
- KOPUN SA MASLINAMA
- BRODET S RAJČICOM
- RAŽNJIĆI YACHT CLUB NA PODLOZI OD RIŽE
- CARPACCIO OD TUNE MARINIRANE U SOKU CITRUSA
- BIFTEK NA RUKOLI
- FILE BRANCINA U ŠKARTOCU
- MASLINA U KAKTUSU
- SAUTÉ OD ŠKOLJKI I RAKOVA
- FILE ORADE S POVRĆEM
- PRŽENA HOBOTNICA SA SALATOM OD MLADOG ŠPINATA I RUKOLE
- MALI ŠKOJ
- MEDALJONI OD SIPE
- MEDITERANSKE LAZANJE
- MAKARUNI S JADRANSKOM TRILJOM
- LIST U VINU
- MIJEŠANA BUZARA OD PRUKLJANSKIH KOZICA (ŠKRILJUNA), ŠKAMPI I ŠKOLJAKA IZ PRUKLJANSKOG JEZERA
- RIŽOTO S KATALONAMA
- PIKANTNA PILETINA
- PAELLA "MEDITERANA"
- ORADA NA ROŠTILJU
- POHANA GRDOBINA NA PODLOZI OD PIKANTNOG RIŽOTA S KOZICAMA I KELJ SA ŽARA
- JANJEĆA KRUNA
- TUNINA MELORIA
- RIŽOTO S MUŠKATNOM BUNDEVOM UZ HRSKAVI ČIPS OD ISTARSKOG OMBOLA I OASI MASLINOVO ULJE
- BRUSCHETTA OD DOMAĆEG KRUHA PEČENOG ISPOD PEKE
- BRANCIN U SOLI
- SLOŽENAC OD PLODOVA MORA
- ŠKAMPI S RIKULOM
- SKUŠE NA VRTLARSKI NAČIN
- PLATA MIJEŠANIH ŠKOLJKI NA NAČIN ŠEFA
- ZELENI REZANCI SA SIPOM
- PŠENICA S DIMLJENIM PLODOVIMA MORA
- PAELLA «VALENCIANA»
- BURRITO
- PURETINA S CRVENIM GRAHOM
- AVOKADO S LOSOSOM
- CHILI CON CARNE (ČILI S MESOM)
- SVINJSKI FILE I DIMLJENA KOBASICA S PIREOM OD KRUMPIRA I NARIBANIM KISELIM KUPUSOM
- DIMLJENA SLANINA S PIREOM OD KRUMPIRA I ENDIVIJE
- KRUMPIR S RUŽMARINOM
- SELJAČKI OMLET
- PRŽOLICA U UMAKU OD LUKA S KROKETIMA
- PUREĆA PRSA PUNJENA SIROM MAIGAUDE
- KRUMPIROV GULAŠ SA BUKOVAČAMA
- HAJDUČKI RAŽNJIĆI
- ŠARENI RAŽNJIĆI
- ŠIŠ ĆEVAP 1
- ŠIŠ ĆEVAP 2
- JANJETINA NA KISELO
- OSLIĆ U LJUTOM UMAKU
- PURETINA S CURYEM
- RAŽNJIĆI OD JEGULJE I LJUTE KOBASICE
- POLPETE KAO RAŽNJIĆI
- MUSAKA
- KHORESHFESENJAN SA CHELOUOM
- MESNI VALJUŠCI
- SULTANOVA DELICIJA
- PURETINA S UMAKOM OD SOJE
- CURRY AJAM
- ROSTBEEF S UMAKOM OD HRENA I JABUKE
- JANJETINA
- BAKALAR NA PORTUGALSKI NAČIN
- POLPETICE PUNJENE PURETINOM
- TAMALES DE PAPA
- PUNJENI LIGNJI U UMAKU OD RAJČICA
- SMOTULJCI NA RUMUNJSKI NAČIN
- PURETINA SA KAPARIMA
- RIŽOT SA KOZICAMA
- SKUŠE NA ŠPANJOLSKI NAČIN
- KRALJEVSKA JAJA
- JASTOG IZ MAJORKE
- BAKALAR “ALLA VICENTINA”
- HLAP SA TJESTENINOM A’LA AZZURRO
- SICILIJANSKI CALZONE
- SKUŠA U SCAVECCIU
- PURETINA U UMAKU OD METVICE
- PURETINA S PESTOM
- COSTOLETTE D’AGNELLO ALLA GRIGLIA
- SRDELE S GROŽĐICAMA
- VEGETARIJANSKI PLADANJ SA ROŠTILJA
- REZANCI PONENTE
- ŠPAGETI MONTENERO
- TUNINA CARLOFORTE
- PIATTO ALLEGRO
- CALZONE OD KRUMPIRA
- TORTA S BLITVOM I GLJIVAMA
- PILETINA NA SICILIJANSKI NAČIN
- TALIJANSKI LONAC
- GRATINIRANO PILE NA FIRENTINSKI NAČIN
- TAGLIATELLE SA ŠKAMPIMA
- AGNOLOTTI U UMAKU
- UKUSNI KANELONI
- RIŽOTO S KOBASICAMA
- GRATINIRANI INĆUNI
- SLOŽENAC S TJESTENINOM I PURETINOM
- BAKALAR U PEĆNICI
- MAKARONI S KOBASICAMA
- SKUŠE IZ FJORDA
- SABLJARKA U TAVI
- RIŽOTO FREGOLI
- PUREĆI ODREZAK PUNJEN MOZZARELLOM
- TIMBALLO OD REZANACA
- SVINJETINA U LIMUNU
- TRIPICE NA TALIJANSKI NAČIN
- PILE U NARANČI
- BUT U FOLIJI
- TRIPICE S PATLIĐANOM
- OKLOPIĆI ALCANTARA
- LONAC S OSLIĆEM
- SLOŽENAC S TJESTENINOM
- POLPETE OD INĆUNA
- ODRESCI OD SVINJSKE JETRE
- LAZANJE SA ŠPINATOM I SIROM BRIE
- JANJETINA NA RIMSKI
- ARANCINI - TALIJANSKI KROKETI OD RIŽE
- LO STOCCAFISSO ALL’ANCONITANA
- OKLOPI MERGELLINA
- BOGATI RIŽOTO
- RUŽIČASTI CALZONE
- PRŽENI CALZONE
- CALZONE "MONTELLO"
- TIRENSKI CALZONE
- NJEŽNI AGNOLOTTI
- RUSTIČNI MALLOREDDUS
- TJESTENINA S JANJETINOM
- SELJAČKI RIŽOTO
- ŠKARPINA S RAJČICAMA
- CALZONE "CESENATICO"
- KUNIĆ U UMAKU
- SVINJETINA U UMAKU
- PIJANA TUNA
- SIPICE S BLITVOM
- ODRESCI OD SVINJSKE JETRE
- TIKVICE PUNJENE TUNJEVINOM
- PURICA U MARINADI
- KREOLSKO PILE
- SLANUTAK S MESOM
- TAGINE T'FAIA
- KUSKUS S JANJETINOM
- JANJETINA I GRAH
- RIBLJI FILETI S HARISOM I CRNIM MASLINAMA
- MUSAKA OD TIKVICA
- MUSAKA OD KRUMPIRA
- HÜNKÂRBEĞENDİ
- KISELE MESNE OKRUGLICE
- KOFTE
- KALIFOVA DELICIJA
- PILAF S MESOM
- ŠIŠ KEBAB
- JANJEĆI BUREK
- KOKOŠ PIRJANA S GALUŠKAMA
- LEŽNJI OD KRUMPIRA
- ŠPUNDRA