23. izbori za 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica

Dragi glasači,

Hvala vam svima na preporukama objekata koje vrijedi posjetiti! Posebne čestitke restoranima koji su uspjeli za glasanje i preporuku uspješno animirati svoje brojne goste – znamo koliko rada na zadovoljstvu kupaca je potrebno da bi on nekoga dalje preporučio.

Prema broju glasova na Gastronautu, najviše je preporuka iz svoga kraja dobila Zora bila iz Splita, a preporuka gostiju iz cijele Hrvatske Don Dino iz Trogira i Pelegrini iz Šibenika. Posebno čestitamo destinacijama Brač, Split i Mali Lošinj na javno organiziranom glasovanju za ovu listu, naravno, nećemo moći sve njihove kandidate uključiti u knjigu kroz 100 vodećih hrvatskih restorana, jer taj vodič treba pokrivati cjelogodišnje preporuke za cijelu Hrvatsku, ali ćemo im posvetiti pojedinačne teme tjedna na portalu Gastronaut, kako bi se svi naši čitatelji mogli informirati o gastronomskim potencijalima tih destinacija.

Prvih 100 objekata sa ove liste nagrađujemo godišnjom promocijom na naslovnici Gastronaut.hr u rubrici "Preporuke" te im omogućiti sudjelovanje u aktivnostima Kluba Gastronaut. Preporučamo da stranice koje smo im otvorili na portalu www.gastronaut.hr upotpune podacima, fotografijama i tekstom o svojem objektu, kako bi posjetitelji portala dobili o njima što više kvalitetnih informacija. Za realizaciju svojih prava, prvih 100 objekta s najviše glasova Gastronaut posjetitelja se mogu javiti na gastronaut@gastronaut.hr.

Vezano uz projekt "100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica", ova lista glasova gostiju restorana će se usporediti s listom glasova ugostitelja o restoranima. Ponudu objekta i kategoriju ugostiteljske registracije dodano provjeravamo detaljnim upitnicima za voditelje restorana, koje su restorani preporučeni na ovoj listi već dobili na svoj e-mail, a ako slučajno nisu, znači da ga nisu na našem portalu registrirali, pa ih pozivamo da to pod hitno učine, jer je naš Časni odbor već krenuo sa analizom stavaka upitnika za voditelje restorana i definiranjem uže liste za godišnji vodič "100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica". Za osvajanje godišnje titule i ulazak u vodič "100 vodećih hrvatskih restorana" za 2018/19. restorani trebaju biti visoko pozicionirani i na listi glasova gostiju i na listi glasova struke uz potvrdu Časnog odbora, da prema nama dostupnim podacima, najbolje zadovoljavaju parametre za preporuku u godišnjem vodiču kroz vrh hrvatske gastronomije.