24. izbori za 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica

Dragi gosti restorana koji ste glasali,

hvala vam svima na preporukama objekata koje vrijedi posjetiti!

Posebne čestitke restoranima koji su uspjeli za glasanje i preporuku uspješno animirati svoje brojne goste – znamo koliko rada na zadovoljstvu kupaca je potrebno da bi on nekoga dalje preporučio.

Čestitamo i destinacijama i kompanijama koje su se javno organizirale u glasovanju za ovu listu, naravno, nećemo moći sve njihove kandidate uključiti u knjigu 100 vodećih hrvatskih restorana, jer taj vodič treba pokrivati cjelogodišnje preporuke za cijelu Hrvatsku, ali ćemo im posvetiti pojedinačne teme na portalu Gastronaut.

Prvih 100 objekata sa ove liste nagrađujemo godišnjom promocijom na home page-u Gastronauta u rubrici Gastronaut preporuča. Preporučamo da stranice koje smo im otvorili na portalu www.gastronaut.hr upotpune podacima, fotografijama i tekstom o svojem objektu, kako bi korisnici site-a dobili o njima što više kvalitetnih informacija. Za realizaciju svojih prava, prvih 100 objekta s najviše glasova Gastronaut posjetitelja se mogu javiti na gastronaut@gastronaut.hr

Vezano uz projekt 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica, ova lista glasova gostiju restorana će se usporediti s listom glasova ugostitelja o restoranima. Ponudu objekta i kategoriju ugostiteljske registracije dodano provjeravamo detaljnim upitnicima za voditelje restorana, koje su restorani preporučeni na ovoj listi već dobili na svoj e-mail, a ako slučajno nisu, znači da ga nisu na našem portalu registrirali, pa ih pozivamo da to pod hitno učine, jer je naš Časni odbor već krenuo za analizom stavaka upitnika za voditelje restorana i definiranjem uže liste za godišnji vodič 100 vodećih hrvatskih restorana – Restaurant Croatica. Za osvajanje godišnje titule i ulazak u vodič 100 vodećih hrvatskih restorana vodič za 2019/20. restorani trebaju biti visoko pozicionirani i na listi glasova gostiju i na listi glasova struke uz potvrdu Časnog odbora da prema nama dostupnim podacima, najbolje zadovoljavaju parametre za preporuku u godišnjem vodiču kroz vrh hrvatske gastronomije. Svima kojima su gosti poklonili povjerenje svojim glasom čestitamo, a vama dragi glasači zahvaljujemo i želimo blagdane prožete toplinom i ugodnim okusima.

prof. Karin Mimica
urednica portala i urednica portala i voditeljica projekta "100 vodećih hrvatskih restorana"