- INĆUNI U KORI
- BISTRA JUHA "LEUT"
- MARINADA OD SARDELA, SKUŠA I PLAVICA
- PAPRIKA PUNJENA SIROM
- POPARA OD KERNE I JASTOGA
- SALATA OD HOBOTNICA
- DVOMIRISNI RAVIOLI
- RUŽE ST-GERMAIN
- RIŽOT S MORSKIM PLODOVIMA
- ARTIČOKE U ULJU
- RIBLJA JUHA
- MARINADA OD ŠKARPINE
- SALATA OD TUNJEVINE
- KAPETANOVI VALJUŠCI
- RAŽNJIĆI OD RIBE I TIKVICA
- HLADETINA OD HOBOTNICE I ŠKOLJAKA
- HOBOTNICA NA SALATU
- MARINIRANI INĆUNI
- SLADOKUSNI INĆUNI
- REZANCI S PRŠUTOM
- MANEŠTRA OD POVRĆA SA SUHIM SVINJSKIM REBRIMA
- NADJEVENE RAJČICE NA PRIMORSKI NAČIN
- SALATA OD SIPA
- PIKANTNA RIBLJA MARINADA
- MARINADA OD PEČENE RIBE
- KREM JUHA OD SOČIVA “DVORI”
- MIRISNI RAVIOLI
- MARINIRANE SRDELE
- RAVIOLI S JASTOGOM
- ORZO KAŽERMA
- JASTOG NA SALATU
- REZANCI S MASLINAMA
- RIŽOTO OD PLODOVA MORA
- RIŽOT “GVEROVIĆ-ORSAN”
- MARINADA OD PRŽENE RIBE
- ŠPAGETI S VONGOLAMA NA NAČIN BAKE FILIPE
- REZANCI S KOZICAMA
- SALATA OD LIGNJA I KRUMPIRA
- JESENJE KRIŠKE
- PUNJENE RAJČICE
- SALATA OD HOBOTNICA, SIPA, LIGNJI
- TROGIRSKA JUHA OD CVJETAČE
- PLANINSKI RIŽOT
- POHANE BUKOVAČE
- MOZAIK KRUH
- MRZLA KOKOŠ
- HLADETINA
- REZANCI S GLJIVAMA
- MANEŠTRA OD BOBIĆI
- FRITAJA (KAJGANA) OD DIVLJIH ŠPAROGA U KOŠARICI OD TIJESTA
- KAJGANA SA SUHOM HOBOTNICOM
- DOMAĆA TJESTENINA S TARTUFIMA
- MANEŠTRA OD KOROMAČA I SVINJSKOG JEZIKA
- KRALJEVSKI PLJUKANCI
- FUŽI NA PASTIRSKI NAČIN
- MANEŠTRA OD BOBIĆI
- MANEŠTRA OD JAČMIKA
- SMOKVE S OVČJIM SIROM I PRŠUTOM
- PRŠUT
- RIŽOT SA INDIJSKIM SMOKVAMA
- ZELENA SALATA S ROQUEFORTOM
- ŠPAGETI LORRAIN
- FRITULE OD PRŠUTA
- PUNJENA PAPRIKA NA KAŠICI OD BALANCANA
- HOBOTNICA SA PLODOVIMA ZEMLJE
- SAVIJAČA OD LOSOSA
- RIŽOT OD SLANINE, TIKVICA I PIVE
- DRHTALICA OD PURETINE
- CARPACCIO OD PALAMIDE
- MIRISNI SLOŽENAC
- OMLET SA ŠPAGETIMA
- LOVAČKA JUHA RIBERA
- OMLET SA ŠPAGETIMA
- KUKURIKU DUET
- KREMA OD LUBENA
- PUNJENI KRUMPIR
- PASTRVA U LIMUNU
- MOUSSE OD MRKVE I PASTRNJAKA SA ORASIMA U UMAKU OD RUKOLE
- LUK U PIKANTNOM UMAKU
- TJESTENINA SA ŠPINATOM I KREMASTIM ROQUEFORT UMAKOM
- BAKINI REZANCI
- VELIKI MORSKO-PLANINSKI TORTELLINI
- PAKOSNI REZANCI
- MASLINE S TUNINOM
- REZANCI U VIJENCU
- MRAMORNI SLOŽENAC
- PUNJENE PALAČINKE SA PIVOM
- TROBOJNI NABUJAK
- HLADNJI PLADANJ
- PAŠTETA OD FAZANA SA PRŠUTOM
- RIŽOT SA PIVOM
- SLOŽENAC OD ENDIVIJE
- KANAPEI S PRŠUTOM I PURETINOM
- PJENICA OD SIRA CAMEMBERT I LOSOSA
- NABUJAK OD KRUMPIRA NA ISTOČNJAČKI NAČIN
- KAMENICE S JABUKAMA
- DUŽDEVA KAPICA
- BOGATI KANAPEI
- CARPACCIO POURBUS
- RIBLJE ŠTRUDLE S UMAKOM OD ŠKAMPI
- DRHTALICA POKER
- CARPACCIO OD TIKVICA
- PJENA OD KOSTELJA I KAPARA
- ROLADA OD LOSOSA
- SALATA OD JASTOGA U KOKOSOVOM ORAHU
- RIŽOTO OD ZELENIH JABUKA
- AVOKADO S ROQUEFORTOM
- SALATA OD KOZICA I ANANASA
- ČAROLIJA OD MRKVE
- "TAFELSPITZ" S UMAKOM OD HRENA I ŽEMLJICA
- KREM JUHA OD KAMENICA S MOTROM
- RAMBAŠIĆI OD PLODOVA MORA U MORSKIM ALGAMA
- REZANCI S DAGNJAMA I ORASIMA
- REZANCI S RUŽINIM LATICAMA
- SALATA OD MORSKE DIVLJAČI S VLASCEM
- PLEMIĆKA JUHA OD KOPRIVE
- PREPELIČJE GNIJEZDO
- TRI PAŠTETICE ADMIRAL
- CARPACCIO OD TELETINE
- SALATA OD HOBOTNICE U ANANASU
- CRVENA RIŽA
- RUŽIČASTA RIŽA
- KANAPEI CARÉSÉ
- SMEĐI REZANCI
- ŠPAGETI SA SLANINOM I JABUKAMA
- PAŠTETA OD FAZANA
- DRHTALICA OD PASTRVE
- PALAČINKE WATTEAU
- LAKIRKE SA ŠPINATOM
- ROLADE OD MASLINA I BADEMA
- SLOŽENAC OD ŠPINATA
- SALATA S RIŽOM NA MORNARSKI NAČIN
- POHANI CAMEMBERT
- MORSKI PUŽIĆI NA SALATU
- SALATA OD MEKUŠACA (HOBOTNICA, SIPA, LIGNJI)
- MARINADA OD SKUŠE
- CARPACCIO OD INĆUNA
- BAKALAR NA BIJELO
- CRNI RIŽOT OD SIPA
- VALJUŠCI S KOPRIVOM
- RAKOVICA
- KAPESANTE
- MANEŠTRA OD SLANUTKA I DAGNJI
- SALATA OD RAKOVICA
- MARINADA OD UGORA I LIGANJA
- BELA MANEŠTRA (MANEŠTRA OD RIŽE I KRUMPIRA)
- BOLESNIČKA JUHA OD JANJČIĆA
- KRČKA MANEŠTRA
- GRAŠAK S ENDIVIJOM I SIROM
- JAJE NA SALATU ZI POVRĆEN
- BATUDA (PRIMORSKI LONAC)
- PRŽENA ENDIVIJA S JAJIMA I SIROM
- DOMAĆI NAMAZ
- REZANCI S PLODOVIMA MORA
- PUNTARSKA KISELICA
- MRKAČIĆ (MUZGAVCI) NA MORSKON DNU
- SALATA OD OSLIĆA
- SELJAČKA MANEŠTRA
- POGAČA OD SLANIH SRDELA
- SALATA OD SLANIH INĆUNA
- MLADI BOB I LAZANJE
- RIŽOTO OD CRNILA SIPE
- FRITAJA OD ŠPAROGA
- LJETNA MANEŠTRA
- ŠPAGETI S PAPRIKOM
- JANJEĆA RAGU JUHA
- DIMLJENI ŠPAGETI
- REZANCI S OVČETINOM
- LIČKA KISELA JUHA OD JANJETINE
- LIČKA POGAČA SA SIROM
- LIČKA JUHA
- SALATA OD PRESLICA
- ZELENA MANEŠTRA
- ŠUMSKI RIŽOT
- POVRTNA TERINA S PRŠUTOM OD VEPRA I SIRNIM NAMAZOM
- TUROŠ-SIR
- ŠUMSKI SLOŽENAC
- NABUJAK OD ŠPAROGA
- POGAČA SA ORASIMA
- KAŠNJAKI, SLANI
- PRGE
- HRBAT OD VEPRA U SJECKANOJ MASTI
- SALATA OD MORSKIH PUŽEVA I JEŽEVA
- BRAVEĆA JUHA
- INĆUNI U OCTU I ULJU
- PUREĆA PRSA S POVRĆEM
- ČORBA S PAŠNJAKA
- SALATA OD KOKOŠJEG MESA NA SLAVONSKI NAČIN
- KULEN
- SLAVONSKA RIBLJA ČORBA
- GUSTA JUHA OD BUNDEVE
- NIZINSKI RIŽOTO
- VRTLARSKA RIŽA
- ZAGORSKA BUČNICA
- ZAGORSKA JUHA
- KREM JUHA OD TIKVICA
- LONAC S PILEĆIM PRSIMA
- MESO IZ LODRICE
- KREM JUHA OD PURETINE
- MAKARONI S ORASIMA
- PRŽENE KRIŠKE NA GOSPODSKI NAČIN
- RIŽA U LIJEPOM OBLIKU
- SLOŽENAC OD KRUMPIRA
- UKUSNI CELER S PURETINOM
- PAŠTETA OD KOPUNA
- CELER NA PROLJETNI NAČIN
- ŠTRUKLI OD SIRA
- ŠUNKA PEČENA U TIJESTU
- KUHANA JAJA S UMAKOM OD KIKIRIKIJA
- POFEZNE SA SIROM
- SLOŽENAC WITLOOF
- DAGNJE SA PIVOM
- KRAP NA CHERNI JUHI
- PUDING OD KRUMPIRA
- SLOŽENAC OD ARTIČOKA
- KAMENICE MORNAY
- PJENA OD PAPRIKA
- FRANCUSKA SALATA
- VALJUŠCI S OSLIĆEM
- SLOŽENAC OD PORILUKA
- MOUSSE OD ROKFORTA
- ZAPEČENA BROKULA SA SIROM
- CARPACCIO "FERAL"
- SLOŽENAC OD RIŽE
- GRATINIRANI REZANCI
- NABUJAK OD LOSOSA
- CARPACCIO OD SIRA
- MARSEJSKI BOUILLABAISSE (BUJABES)
- VOL-AU-VENT SA ŠKOLJKAMA
- CARPACCIO OD LOSOSA
- SLOŽENAC OD PALENTE 2
- FRITULE OD POVRĆA
- SLOŽENAC S PUREĆIM PRSIMA
- SLOŽENAC S PILETINOM
- NABUJAK OD ŠPINATA 2
- PALAČINKE VOUET
- KREPKA GOVEĐA JUHA (CONSOMME)
- FRANCUSKA JUHA OD LUKA
- RIŽOTO S ARTIČOKAMA
- QUICHE SA ŠUNKOM I PIVOM
- PURETINA NA FRANCUSKI NAČIN
- NABUJAK OD ARTIČOKA I GRAŠKA
- AVGOLEHMONOH - GRČKA JUHA OD JAJA I LIMUNA
- TJESTENINA NA KORINTSKI NAČIN
- TJESTENINA SA CURRYEM
- SLOŽENAC OD CVJETAČE
- LAZANJE SA ŠPAROGAMA
- TORTA OD POVRĆA
- KREM JUHA OD RAJČICE
- DAGNJE U VINU
- OBLOŽENE ŽEMLJE
- RIŽOTO SA SLANINOM
- RIŽOT SA CRVENIM RADIĆEM I SIROM BRIE
- LASTOVSKI SASHIMI
- PEPPADEW PAPRIČICE PUNJENE SIROM
- JAJA U VINU
- TORTA OD SIRA I KRUHA
- NJEŽNI REZANCI
- HLADAN ROASTBEEF
- DOŠKI – PUNJENE ZEMIČKE
- OMLET S DAGNJAMA
- GNIJEZDA GALLÉ
- JAJA MIMOZA
- REZANCI SA ČETIRI SIRA
- NABUJAK OD SIRA
- RIŽOTO VAN DE VELDE
- PANDURSKI RIŽOTO
- LISNATE POGAČICE S LOSOSOM
- TULJČIĆI PUNJENI ŠUNKOM
- JAJA “CASINO”
- COCTAIL OD ŠKAMPI
- KUHANA GOVEDINA
- ENDIVIJA S JOGURTOM
- VOLOVANI NA MAŠTOVITI NAČIN
- KOKTEL OD ŠKAMPA
- GOVEĐI JEZIK U SALAMURI
- JEZIK U ŽELEU OD VINA
- MARINIRANI SOM
- KOŠARICE OD ŠAMPINJONA
- TJESTENINA PINELLI
- RIŽA S PORILUKOM
- ŽUTI RIŽOTO
- SALATA OD ŠKARPINE S MAJONEZOM
- PRŽENE KRIŠKE NA RUSTIKALAN NAČIN
- ŠPAGETI S ARTIČOKAMA
- SLOŽENAC S BAKALAROM I ARTIČOKAMA
- PEČENI KRUMPIR S LUKOM
- SLOŽENAC OD GRAŠKA
- RIŽOTO ALPE-JADRAN
- RIŽOTO ALMAVIVA
- ŠKOLJKICE MARIS
- GRATIN BRJULLOV
- LOVAČKA JUHA LARIONOV
- KOKOŠJA JUHA S RIŽOM
- SUSHI OD TUNE
- ROLICE U SOJINOM UMAKU
- RAKOVI NA ŠANGAJSKI NAČIN
- KUPUS S GLJIVAMA
- RAVIOLI KUHANI NA PARI
- SMOTULJCI NA PROLJETNI NAČIN
- ZAVEŽLJAJI KUHANI NA PARI
- RAVIOLI PUNJENI NADJEVON OD PURETINE
- JUHA OD KUPUSA I RAČIĆA
- BIJELI KINESKI RAVIOLI
- PROLJETNE ROLICE - SPRINGROLS
- PATLIDŽANI U UMAKU
- TROBOJNI RAVIOLI
- ŠANGAJSKI RAVIOLI
- SHURBA AL-IMMA
- MAĐARSKA GULAŠ JUHA
- AROMATIČNA JUHA OD RAJČICE
- SLOŽENAC OD ŠKOLJKI
- ROLADA OD PATLIDŽANA
- ARTIČOKE S PRELJEVOM OD ZAČINSKIH TRAVA
- KREM JUHA OD ŠKAMPI
- POHANI CRVENI RADIĆ
- HLADNO RIBLJE PREDJELO “SKIPPER”
- CARPACCIO OD HOBOTNICE
- REZANCI S INĆUNIMA
- RIŽOT SA SIPOM
- FINA KREM JUHA S PJENUŠCEM
- SVJETLOTAMNI REZANCI
- REZANCI GEMINI
- REZANCI SAINT JACQUES
- PJESNIČKI REZANCI
- REZANCI S LIMUNOM
- ŠKOLJKICE (TJESTENINA) U PIKANTNOM UMAKU
- SLANA RIBA
- REZANCI S UMAKOM OD BOSILJKA
- DAGNJE U UMAKU OD SIRA
- PALAČINKE S JABUKAMA I SLANINOM
- HARINGA U UMAKU OD SENFA
- PIVSKA JUHA SA LUKOM I ČEŠNJAKOM
- SALATA OD KRASTAVACA S DINJOM
- JASTUČIĆI NA PASTIRSKI
- KRUPNIK - JEČMENA JUHA S POVRĆEM
- PORTUGALSKA KAMENA JUHA
- GUSTA JUHA OD KRUMPIRA
- GAZPACHO
- REZANCI NOVGOROD
- SICILIJANSKI KANELONI
- REZANCI S MAJČINOM DUŠICOM
- RIŽIN SLOŽENAC NA SICILIJANSKI
- ZELENI RIŽOTO
- REZANCI U ZELENOM UMAKU
- ŠPAGETI U ZELENOM
- NABUJAK OD RAJČICE
- PATLIDŽANI S MOZZARELLOM
- ŠPAGETI NA BRZINU
- RAVIOLI FÜSSLI
- ACQUACOTTA MAREMMANA
- KREM JUHA FLORENTINE
- ŠPAGETI ALL’ AMATRICIANA
- GURMANSKI KANELONI
- NABUJAK OD PRŠUTA I LUKA
- PAŠTA ALLA NORMA
- LAZANJE
- ŠKOLJKICE (TJESTENINA) S VINOM
- PRŽENE KRIŠKE FAITO
- ŠPAGETI S PIKANTNIM UMAKOM OD SIROVE RAJČICE
- TVRDO KUHANA JAJA U UMAKU OD RAJČICE
- ŠPAGETI “BELLA NAPOLI”
- MASLINE S PEČENIM KOCKICAMA KRUHA
- RIŽOTO TREVISO
- RIŽOTO S TIKVOM
- RUŽIČASTI REZANCI
- BIJELO-ZELENE LAZANJE
- ZELENI RAVIOLI
- RAVIOLI U UMAKU OD ĐUMBIRA
- PANSOTTI S ORASIMA
- KANELONI S GLJIVAMA
- KROKETI OD OSLIĆA
- PAŠTETA OD BAKALARA
- SRDELE MELTEMI
- SRDELE TIRRENO
- LAZANJE VESUVIO
- ZELENE LAZANJE
- SRDELE S KOROMAČEM
- ŠPAGETI S KESTENIMA
- LAZANJE ZA SLADOKUSCE
- TORTELLI OD KRUMPIRA
- TORTELLI OD TIKVE
- PODNEVNI RAVIOLI
- VRTLARSKI RAVIOLI
- BIJELE LAZANJE
- SLASNI KANELONI
- ZAPEČENI RIGATONI
- MORNARSKI RIŽOTO
- STRACCIATELLA
- TALIJANSKI MINESTRONE
- REZANCI ALLA PIZZAIOLA
- SLOŽENAC PARTENOPE
- VINCISGRASSI
- BOGATI TORTELLINI
- KLASIČNI TORTELLINI
- AROMATIZIRANI TORTELLINI
- NOVOGODIŠNJI RAVIOLI
- SLOŽENAC OD PURETINE S UMAKOM OD RAJČICE
- RIŽOTO S ARTIČOKAMA I ŠUNKOM
- CANNELLONI BONNARD
- TORTELLI U JUHI
- CAPPELLETTI S PISTAĆIMA
- NABUJAK OD ŠPINATA
- MAKARONI S GRAŠKOM
- MAKARONI MONDELLO
- ŠPAROGE NA FIORENTINSKI NAČIN
- TRADICIONALNI KANELONI
- MARINIRANE JEGULJE
- PICCATA NAPOLITANA
- REZANCI LUCULLO
- POSNI TORTELLONI
- LAZANJE SA SKUTOM
- ZAPEČENI ŠPAGETI
- SAVIJAČA LONGHI
- TORTELINI OD KRUMPIRA
- PAŠTA SA SARDELAMA
- SENDVIČ – TORTA
- PROLJETNI SVITAK
- LOVAČKA JUHA MANFREDI
- PASTICCIO CONSTABLE
- ŠPAGETI S OKRUGLICAMA
- AGNOLINI OD KOPUNA U JUHI
- RIBOLLITA
- KANAPEI S BROSKVOM
- KAJGANA NA ARETSKI NAČIN
- MECHOUIYA
- TUNISKA SALATA
- KUSKUS S POVRĆEM
- BRIK S TUNOM
- TUNISKA RIŽA
- DAGNJE NA TURSKI NAČIN
- JAJIK
- KISIR
- PUNJENO LIŠĆE VINOVE LOZE
- UKRAJINSKI MIJEŠANI BORŠČ
- KULEŠ