- REP JASTOGA
- TORTA OD KOZICA
- ŠPAGETI S PRŠUTOM
- PIJANA HOBOTNICA
- ČUKE (PRILJEPCI) NA BUZARU
- SALATA OD KOZICA I FETA SIRA
- KUMPARI I NANARI NA LADNO
- VIŠKA POGAČA
- TUNINA U ULJU
- PALENTA S DAGNJAMA
- ZAPEČENE ŠPAROGE
- POLJIČKI SOPARNIK
- KAPESANTE NA PODLOZI OD ORZA
- FUŽI S MORSKIM JEŽEVIMA
- MORSKO JAJE SA ZELENIM REZANCIMA
- PRŠUT NA MASLINOVOM ULJU
- RAVIOLI SA ŠPAROGAMA
- PLJUKANACI S GAMBERIMA I PESTOM OD PISTACIA
- ŠPAROGE "LEADER"
- SASHIMI S NARANČOM
- ZAGRLJAJ TRILJE, ŠKAMPA I GRDOBINE NA KREVETU OD ŽUTE PALENTE
- MAKARUNI S TARTUFIMA
- RIŽOTO OD GLJIVA SA SLADOLEDOM OD DIMLJENOG SIRA
- FILE BRANCINA U OVITKU OD PATLIDŽANA SA MASLINAMA
- JANJEĆI CARPACCIO
- MORSKI CVIJET
- HRUSTAVCI OD MOZGA
- UŠTIPCI OD ORADE SA MASLINAMA
- EGZOTIČNI KOKTEL SA PUREĆIM PRSIMA I ŠKAMPIMA
- PAZINSKO BLAGO
- NABUJAK OD PAŠKE SKUTE
- CVIJET SV. JAKOVA
- DOMAĆI RAVIOLI PUNJENI SLANIM SIROM I SUHOM ŠUNKOM
- KIFLIĆ OD LISNATOG TIJESTA
- JAJA OD HOBOTNICE
- SIR ŠKRIPAVAC S PESTOM OD MIKRO BILJA
- RIŽOT OD ČIČOKE
- MOZAIK OSLIĆ
- ZELENE PROLJETNE HELJDINE PALAČINKICE
- RAVIOLI OD PURETINE U PERKELTU OD POVRĆA
- MARINIRANI ŠKAMPI
- PISANICA NA SVEČANI NAČIN S FINIM UMAKOM OD MASLINA
- ROLADA OD ORADE I MASLINA SA MUSEM OD LOSOSA I EGZOTIČNA AVOKADO PJENICA
- RAVIOLI PUNJENI REPIĆIMA ŠKAMPI
- RAKOVICA, ŽELE OD GRAŠKA, TAPIOKA, DRESSING OD VERBENE
- ORADA U PLAŠTU OD CRNIH MASLINA
- ŠTRUKLJI OD GLJIVA
- TORTA OD SIRA I PRŠUTA
- ROLICE S MIRISNIM NADJEVOM OD MASLINA
- PULSKI AFRODIZIJAK
- MASLINA SLATKA UZ ČAKULU SVAKU
- DOMAĆE KRPICE SA SLANUN SRDELUN
- NONINA KANAVICA
- LOVAČKA PITA
- NAMAZ OD JUNEĆEG FILEA
- TRGANCI S VRHNJEM I ZAPEČENIM ŠPEKOM
- RIBLJA FRITURA S HRSKAVIM POVRĆEM
- DOMAĆI RAVIOLI SA SIPOM U UMAKU OD JADRANSKIH KOZICA
- MIX RAKOVA I ŠKOLJAKA
- SALATA OD RAKOVICE
- ČIPS OD ŠARANA
- FLATBREAD OD PROJINOG BRAŠNA S DOMAĆIM ŠPEKOM I ŠKRIPAVCEM
- DIMLJENA PASTRVA
- TUNA POKE
- SLOŽENAC OD TIKVICA
- NABUJAK OD SIRA 2
- SUFLÉ OD SIRA
- VITELLO TONNATO
- SAUTÉ OD PRNJAVICA
- ZELENA TORTA OD POVRĆA
- REZANCI U UMAKU OD ŠKAMPI I TIKVICA
- GRATINIRANE JAKOBOVE KAPICE
- PUREĆE ROLICE S NADJEVOM OD MASLINA
- TJESTENINA S PESTOM OD MASLAČKA I LJEŠNJAKA
- BARŠUNASTI PUDING
- PUNJENI HLJEPČIĆI S PESTOM OD DIVLJEG ČEŠNJAKA
- NAMAZ OD GLJIVA
- PRŽENE LJETNE ŠTRUDLICE
- PAŠTETA OD GLJIVA U PILEĆOJ PJENICI PEČENA U LISNATOM TIJESTU
- KOZICE I BUČA
- CARPACIO OD VRGANJA
- FUTO MAKIS – SUSHI
- SIROVI FILET TRILJE
- TORTA OD PLODOVA MORA
- DOMAĆI NJOKI OD SKUTE SA KOPRIVOM I ŠKAMPIMA
- BAVETTE ILI LINGUINE NA BIJELO SA ŠKOLJKAMA SV. JAKOV
- SALATA OD SIPE S TARTUFIMA
- CARPACCIO OD LIGNJI
- MEDITERANSKA TOPLO-HLADNA SALATA OD JADRANSKIH LIGANJA
- PEČENE PRNJAVICE
- KAMENICE S UMAKOM OD KAPARA
- MORSKA SIMFONIJA
- MORE
- BIZANTSKA KRUNA
- BRUSKETE SA SIROM BRIE, PANCETOM I ŠPINATOM
- RIŽOTO ORANGE