Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Fritule, jednostavne i ukusne, serviraju se često kao znak dobrodošlice u domaćinstvima Dalmacije, Kvarnera i Istre. U „normalno doba“, posebno ih se često priprema u vrijeme maškara te njima daruje maskirane grupe koje zabave domaćine igrom i plesom.

U restoranima i konobama ih ponekada iznose na stol nakon glavnog jela, kao gastronomsku podlogu za daljnje druženje.  

Ukoliko volite fritule, iz baze Gastronaut portala vam preporučamo sljedeće recepte:

Pripremila: Marina Selak

 

Aktulane teme na www.gastronaut.hr:

Naranče u 42 specijaliteta

Knjiga Restaurant Croatica: 100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti 2021/22 - 26. izdanje knjižnice Gastronaut

Bakalar i 18 recepata s njime

Predstavljamo ekskluzivnu i limitiranu seriju boutique vina – KORIA

Kreativni pjenušci vinarije Degrassi

Vina Erdut u supermaketima

Domaći gulaši

Vrganji, lisičarke i crne trube u receptima i cjelogodišnjoj ponudi

Znate li što je "foodtech" i što će sve promijeniti?

10 zanimljivosti o Drniškom pršutu