Restoran NOEL, Zagreb

  • Vlasnik: Goran Kočiš i Ivan Jug
Radno vrijeme:
  • pon - sub 12:00 - 00:00

Restoran Noel je u kratko vrijeme rada osvojio zagrepčane i njihove goste kreativnim autorskim jelima suvlasnika i chefa Gorana Kočiša posluženim uz izbor vina drugog suvlasnika – sommeliera Ivana Juga.

Goran Kočiš je iskustvo i znanje stekao u restoranima koji su dobili brojne nagrade za kvalitetu. Kulinarski pristup temelji na pomicanju granica suvremenoga kulinarstva spajanjem inovativnih kulinarskih tehnika s dominantnim lokalnim sezonskim namirnicama. Kada nije u kuhinji, u kojoj iz svake namirnice izvlači slojevite okuse, Goran je u potrazi za vrhunskim namirnicama. Meni se mijenja prema sezoni namirnica i prema najukusnijim „ulovima“ chefa u dnevnoj nabavi. Gosti se mogu odlučiti i za degustacijske menije od 4, 6 ili 9 slijeda.

U prosjeku jednom mjesečno, Noel je domaćin nekoj od poznatih vinskih kuća. Hrvatsku su javnost oduševili i prvom tematskom večerom u kojoj su spajali jela s mirisima parfema. 

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2017 godine.