Restoran ZLATNA RIBICA, Šibenik-Brodarica

  • Vlasnik: Branko i Josip Tudić
  • Voditelj: Ivo Tudić
  • Glavni kuhar: Desa Tudić
  • Radno vrijeme: 12 - 23
  • Neradni period: 24.12. - 20.01.

U Brodarici, jednom od turističkih bisera šibenske rivijere u prekrasnoj uvali, nalazi se restoran Zlatna ribica, poznat po dugogodišnjoj obiteljskoj tradiciji vrhunskog ugostiteljstva. Na terasi restorana iznad mora, uz zvuk dalmatinskog melosa i pogled na otok Krapanj može se doživjeti prava Dalmacija. Restoran je od 1961. godine u vlasništvu obitelji Tudić. Gosti mogu uživati u kulinarskim delicijama šefice kuhinje, Dese Tudić koja nudi bogat izbor raznih jela, ribljih i mesnih specijaliteta, školjki i rakova, uz veliki izbor kvalitetnih vina od kojih osoblje posebno preporučuje vino kuće „Zlatna ribica“. Obitelj Tudić uz ugostiteljstvo također njeguje dugogodišnju vinarsku tradiciju. Odnedavno, gostima su na raspolaganju moderno uređene sobe i apartmani. Renoviranjem stare srednjovjekovne uljare Sv. Lovre 1584 na otoku Krapnju obogaćena je i upotpunjena kulturno – turistička baština šibenske rivijere.

U vodećih 100 restorana ušao je 22 puta i to 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 i 2016 godine.