Restoran BONACA, Skradin

  • Vlasnik: Ivan Bulat
  • Voditelj: Lucija Bulat
  • Glavni kuhar: Kata Bulat
Radno vrijeme:
Ljetno radno vrijeme: 15. lipnja - 15. lipnja
  • pon - sri 12:00 - 00:00
Neradni period: 16. studenoga - 14. ožujka
Skradin slovi kao jedna od oaza autentične dalmatinske kuhinje, a u srcu Skradina smjestio se restoran Bonaca. Domaćini se ponose 30-godišnjom tradicijom ugostiteljstva.
Obitelj Bulat je izgradila prepoznatljivost svog restorana kroz obiteljski ribolov i vlastite svježe namirnice osmišljavajući ponudu koju su gosti rado prihvatili i prepoznali kao kvalitetnu te se u Bonacu redovito vraćaju po domaće okuse.

Jela restorana se baziraju na mediteranskoj i dalmatinskoj kuhinji. Baza im je maslinovo ulje sorte oblica iz vlastite proizvodnje.
U ponudi su tradicionalni specijaliteti poput skradinskog rižota, skradinske torte, svježe ulovljene i pripremljene ribe i školjaka, dalmatinskog pršuta i drugi specijaliteti Skradina i Dalmacije popraćeni dalmatinskim vinima.
Restoran Bonaca je udaljen 200 m od Ville Bonaca koja ima 12 ugodnih smještajnih jedinica.

U vodećih 100 restorana ušao je 3 put i to 2019, 2020 i 2021 godine.