Restoran ROKO, Opatija

  • Ljetno radno vrijeme:
  • Zimsko radno vrijeme:

Na glavnoj opatijskoj ulici, na mjestu gdje se od 1921. godine nalazio jedan od prvih restorana u Opatiji, a kasnije u tim prostorima poslovale turističke agencije Atlas i Kompas, danas se širi dobar glas o paleti okusa kvarnerskog kraja. Poznati ugostitelj Stjepan Dunatov je nakon blistave kuharske karijere prvo pokrenuo pizzeriju-špageteriju Roko te prije tri godine na nju nadovezao restoran Roko i objekt Veloce by Roko.

Što zbog pozicije, što zbog saznanja kakvi ih sve okusi tamo očekuju, restoran je nadrastao klasičnu turističku ponudu i zadobio povjerenje gostiju.

Gastronomska ponuda je bazirana na mesnim i ribljim specijalitetima, pored domaće tjestenine, sezonskih  specijaliteta i vrhunskih slastica, a gosti mogu uživati i gledajući pripremu jela s gradela.

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2016 godine.