Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Tijekom nedavnog boravka na Cresu, Gastronuati su održali skup na teme Autohtona creska jela s janjetinom, Cresko podmorje kroz Savarinovovu psihologiju hrane, Creska divljač, Creska eko janjetina u visokoj gastronomiji i Creska peka prema sljedećem programu. Obzirom na prisutnost brojnih medija, u temu tjedna uključujemo likove na pojedine reportaže koje prenose atmosferu skupa:

Maja Kobol, HTV, o autohtonoj kuhinji
Antonio Bonelli, BONELLI ITP EVENTS
Gastronauta approda all isola di Cres
Drago Bulc, Slovenske noviceCres stavi predvsem na jagnjetino in divjačino
Cveta Potočnik, FIJET Slovenija
Ira Cupać Marković, Novi list
Vjekoslav Madunić, MENU.HR
Darko Stipaničev, Morsko prase
Creski gastronomski putopisi - konoba Bukaleta
Santa Lucia i Savarinova psihologija okusa
Beli i restoran Tramontana
Lubenice i konoba Hibernicia
Franjevački samostan

Te video zapisi:
Bukaleta prezentacija jela
Bukaleta vina Piquentum
Lubenice plaža i ljeskanje mora
Bukaleta i pjevač Voljen Grbac i Vila
Bukaleta i pjevač Voljen Grbac
Bukaleta gitarist Mario Šimunović
Samostan - pozdrav gvardijana
Bukaleta predstavljanje
Bukaleta i kolač od loja
Franjevački samostan
Santa Lucia i O sole mio
Santa Lucia prezentacija
Santa Lucia otvaranje
Santa Lucia i Žižović
Tramontana mirisno okusna skulptura 1
Tramontana mirisno okusna skulptura 2
Tramontana mirisno okusna skulptura 3
Tramontana mirisno okusna skulptura 4
Beli i rimski most