Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Predstavljen je inovativni digitalni proizvod (ekstenziju ocjenjivanja Vinskih zvijezde koje postoji od 2014!) - prvi i jedini hrvatski digitalni vinski časopis, 1.3. na vinskom festivalu Vinart Grand Tasting u Laubi.  Deset godina nakon početka ocjenjivanja (pokretač je bio vinski novinar Vitomir Andrić, danas u mirovini) - Vinske zvijezde postaju jedina hrvatska vinska platforma na kojoj će se čitati o odličnim hrvatskim vinima i vinskim događajima, vinskim večerama u restoranima i hotelima, saznati novosti iz svijeta vina i gastronomije i turističke eno-gastro ponude, ali i povezivati, preporučati, gledati, slušati, linkati - sve ono što nosi digitalno doba!

Časopis Vinske zvijezde izlazit će svaka dva mjeseca u digitalnom obliku, a između dva broja, čitateljima ćemo slati newsletter s novostima i najavama iz vinskog i povezanog svijeta. Najviše prostora posvetit ćemo našim hrvatskim vinarima i vinima koji sudjeluju na ocjenjivanjima Vinske zvijezde, našim vinskim regijama i podregijama, terroirima, sljubljivanju vina s hranom - a imat ćemo i neke druge, stalne rubrike koje možete pogledati listajući časopis.

Časopis Vinske zvijezde je:   

ORIGINALAN - jedinstveni projekt u vinskom svijetu Hrvatske (i u okolici)

DIGITALAN - dostupan svima u bilo kojem trenutku, s bilo koje platforme (računalo, mobitel, tablet)

INTERAKTIVAN - osim čitanja sadržaja, čitatelj istovremeno ima mogućnost pregledavanja videa, online kupnje proizvoda, posjećivanja web stranica, primanja informativnih i edukativnih newslettera, sudjelovanja na društvenim mrežama

MODERAN - u potpunosti usklađen s današnjim trendovima komunikacije  (povezan s FB, IG, Youtube) i s fantastičnim promotivno-marketinškim mogućnostima!

BESPLATAN -  bez mjesečnih pretplata, svi ga mogu čitati na poveznici.

Prelistajte, pročitajte, pogledajte video, linkajte na događaje/vinske destinacije koje vam preporučamo, kupite putem linkova ono što vam se dopada i  - javite dojmove!

Ovo je idealna platforma za promociju vinskih događaja na svim područjima Hrvatske, jer će se časopis slati putem newslettera ciljanoj publici, promovirati putem društvenih mreža te doseći zavidne brojke čitanosti. Javite nam novosti iz vaših restorana, hotela, posebni programi, manifestacije, vikend ponude za Uskrs, 1.maj i za nadolazeću sezonu - najavite svoje ponude, a želite li posebnu reportažu ovo je prva adresa za dogovor.

Turizam se sve više oslanja na eno-gastronomiju, na restorane, na vrhunsku ugostiteljsku i hotelsku ponudu, na osobitosti pojedinih lokacija, a vino je jedan od nositelja prepoznatljivosti vinske destinacije/restorana/hotela/događaja, koji, kad promoviraju vino, promoviraju i sebe. Kada u našem časopisu poželite prostor, u njemu su predviđeni linkovi na važne događaje te na vaše video -promotive filmove. Do svih informacije se dođe brzo, jednim ili s dva klika: mi jedini nudimo čitanje, gledanju i slušanje - kako tko voli ;) Interaktivno i digitalno -  u skladu je s današnjim trendovima i pruža mnoge promotivne mogućnosti, posebice u razdoblju izvan sezone, kada većinom ciljamo na domaću publiku i turiste iz regije.

Najavljujemo posebni uskrsni broj koji izlazi 22.03., tjedan dana prije Uskrsa, s preporukom jela naših poznatih blogera i s preporukom sljubljenih vina (i linkanje na recepte, web stranice, događaje). Želite li svoje mjesto u ovom posebnom broju koji će se putem newslettera distribuirati na preko 3000 adresa ciljane publike - javite se  najkasnije do 17.03., a za sljedeći svibanjski broj, do 17.04.

Zvjezdana redakcija