Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Za sve profesionalce u HORECA industriji najavljujemo HOTEL&GASTROTEH - sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu koji se na Zagrebačkom velesajmu održava od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine.


Sajam HOTEL&GASTROTEH odgovor je na sve veću ponudu noviteta na području turizma i ugostiteljstva naročito po pitanju gradnje, opremanja i moderniziranja ugostiteljskih sadržaja, hotela i apartmana.
Ovaj poslovni sajam pokazat će ono najbolje što se može naći na tržištu: namještaj, opremu, uređaje i inventar, sustave za ekološku obradu otpadnih sirovina, proizvode i sirovine za pekarstvo i slastičarstvo, sredstva za čišćenje i higijenu, digitalne sustave za poslovanje u ovim granama. Također će biti prisutni i izlagači sa gastro pakiranjima prehrambenih proizvoda, te će se na jednom mjestu okupiti ponuda i potražnja ove trenutno najpropulzivnije privredne grane.


Prisutnost lidera iz HORECA industrije na jednom mjestu pružaju priliku za umrežavanje, stvaranje vrijednih poslovnih kontakata i razmjenu iskustava.
Novitete iz HORECA industrije predstaviti će u paviljonu 11d ukupno 43 izlagača, a posebno ističemo sljedeće: Gastro Stil, Blue Crane, Pesla, Dumbell, Kohlanta, Ugo Slavica, Monte Cafe, Cws, Sapori Italiani, Vervita, Tapess, Hansa World, Saturo, The Fabric, Scorpio, Ag Vebo, Ivago, Termo Dom, Pan Asia, Coopadria, Corinth, Hks Solution, Aquaphor, Ton, Griffon Waste Management i mnoge druge.
Pokrovitelji sajma Hotel&Gastroteh Hrvatska obrtnička komora i Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske.Sajam Hotel&Gastroteh jedan je pet vrhunskih događanja koji se održavaju u isto vrijeme na jedinstvenoj lokaciji. Tako se u sajamskim paviljonima tijekom šest dana održava jubilarno 50. izdanje sajma namještaja i unutarnjeg uređenja Ambienta, sajam kulture i održivog građenja ArhiBau.hr, sajam umjetnina Art Zagreb i festival dizajna Zagreb Design Week.


Dnevna ulaznica za sva događanja iznosi 7€, dok ćete ulaz za sve dane trajanja izdvojiti 25€.
U utorak, 26. rujna, na dan otvorenja, ulaz je besplatan za sve posjetitelje od 17.00 sati kada će paviljoni do 22.00 sata. Sve ostale dane radno vrijeme Sajma bit će od 11.00 do 20.00 sati.


Bez obzira da li ste hotelijer, vlasnik restorana, profesionalni kuhar ili pizza majstor, upišite u svoj kalendar 26.9. do 1.10., lokacija Zagrebački velesajam!


Za više informacija o  sajmovima u ovom terminu i programu pratite web Zagrebačkog velesajma, te društvene mreže Facebook i Instagram.