Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Kuhinje Mima Kuhinje po mjeri bit će kao stvorene za prostore neobičnih oblika u koje je jednostavno nemoguće ugraditi klasičnu blok kuhinju. Osim toga za izradu ovakvih kuhinja odlučuju se i svi oni koji imaju jasnu viziju o vlastitom kuhinjskom prostoru, što treba sadržavati te kako treba izgledati.

Uređenje kuhinje sigurno je jedan od težih zadataka prilikom uređenja interijera. Potrebno je obratiti pažnju na dizajn, ali i na praktična te funkcionalna rješenja prilagođena našim potrebama. Kuhinjski prostor nam u prosjeku služi dugi niz godina, mogli bismo reći čak i dva desetljeća, stoga ga treba pomno isplanirati. Nije svatko u mogućnosti kupiti gotove blok kuhinje s pripadajućim kuhinjskim elementima što zbog malog ili neobičnog prostora, što zbog financijskih mogućnosti. Zato su idealno rješenje kuhinje po mjeri - funkcionalne i praktične koje će uspješno odgovoriti na vaše potrebe, ali i zadovoljiti vaš ukus.

Kuhinje po mjeri štede vaš prostor

Korištenjem modularnog dizajna kuhinjskih elemenata maksimalno možete iskoristiti prostor koji imate na raspolaganju. Iskoristite prostor iznad sudopera ili hladnjaka, pa čak i onaj mali uski dio između pojedinih elemenata. Izrada kuhinja po mjeri savršen je način za uspješnu organizaciju kuhinjskih elemenata, ne samo prostora za pripremanje i kuhanje hrane nego i prostora za pohranu. Sami isplanirajte i organizirajte razmještaj visećih ormara ili stojećih ormara s ladicama ili policama kako biste manje vremena trošili na pronalaženje i pohranu posuđa, a više vremena na pripremu ukusnih jela i druženje s obitelji i prijateljima.

Dajte karakter svojoj kuhinji

Primjena koncepta izrade kuhinje za vaš dom po mjeri omogućuje vam da samostalno dizajnirate prostor za kuhanje i pripremanje hrane, skladišni prostor te prostor za blagovanje. Kuhinje po mjeri izrađene su da u potpunosti odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira na vaše financijske mogućnosti i veličinu kuhinje možete biti uvjereni u maksimalnu iskoristivost svakog kutka. Razmislite o tome kakve materijale preferirate u vašoj kuhinji, kakvom stilu uređenja težite. Želite li toplu atmosferu drvenih materijala ili vam se više sviđa industrijski stil? Kuhinje po mjeri izrađuju se od raznih materijala ili od kombinacije istih. Sve ovisi o očekivanjima i ukusu pojedinca. Bez obzira na to za koji se materijal vi odlučili, cjelokupni prostor odisat će posebnom atmosferom, otmjenošću i elegancijom.
Uživajte u vašoj kuhinji dugi niz godina

Ako imate ideju o dizajniranju idealnog prostora za kuhanje za vas i vašu obitelj, na pravom ste mjestu. Obratite se stručnjacima, podijelite s njima vašu viziju i zajedno kreirajte vašu kuhinju iz snova. Mogućnost kombiniranja oblika, materijala i uzoraka omogućuje vam jedinstveni i kreativan pristup izradi kuhinje. Izmijenite vrata, kombinirajte boje kao i otvoreni te zatvoreni prostor za pohranu. Ako vam je potreban dodatni prostor za blagovanje hrane i željeli biste da bude u sklopu kuhinje, onda je kuhinjski otok idealno rješenje za to. Kuhinje s otokom su popularno rješenje svih obitelji koje cijene vrijeme koje provode zajedno. Osim što može poslužiti kao stol ili dodatna radna površina na kojoj ćete zajedno s vašim mališanima praviti kiflice i kolače, možete ga iskoristiti i kao spremište za pohranu. U otok ugradite perilicu ili pećnicu te tako još više iskoristite slobodan prostor.

Izradite kuhinju za vaš dom po mjeri i uživajte u modernom i funkcionalnom prostoru zajedno s vašom obitelji. Zahvaljujući „pravilno” ugrađenim ormarićima, postavljenim policama i drugim kuhinjskim elementima sve će vam biti na dohvat ruke, baš onako kako ste zamislili. Iskoristite puni potencijal vaše kuhinje. Odučite se za visokokvalitetne i izdržljive materijale koji se lako i jednostavno održavaju, kombinirajte materijale, elemente i boje te unesite dozu estetike i luksuza u vaš dom.