Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Uzgoj vinove loze, maslinovih stabala, različitih ratarskih i povrtnih kultura te njegovanje stočarstva, uz tradicionalnu 150 godišnju gostoljubivost obiteljskog gospodarstva pretvaraju mirise i okuse domaćih specijaliteta u sklad mirisa i okusa autohtone dalmatinske konobe.

Ekološka janjetina dolazi  iz netaknute prirode s 650 metara nadmorske visine iz mjesta Rudopolje na ličkoj strani planine Velebit.

Crno vino OPG Butić ručno brano s preko 50 starinskih  sorti Ravnih kotara iz vinograda starog 70 godina na padinama ravnokotarskog mjesta Brisevo  s položaja brig di prkosi buri jugu i s kojeg ima pogled na čak 10 mjesta i 2 otoka. Također grožđe je brano ručno uz pomoć 50 djelatnika iz sektora iz 25 zemalja svijeta.

Vino Silvana kupaža Graševine i Maraštine, je spoj zelene i plave Hrvatske graševina je najdalje točke RH iz Ioka a Maratona je iz Ravni kotara iz mjesta Broševa iz vinograda starog 70 godina. I izvorna stara sorta.
Ime Silvana je dobilo vino po turističkoj vodički Silvani Vranić, jer kaže da vino priča 100 jezika, a i Silvana je obdarena s pričom i lijepim riječima.

Prirodni sok od jabuke dolazi iz novog voćnjaka na samom brežuljku Ravnih kotara te je 100 posto prirodan.

Obitelj je poznata i po proizvodnji dalmatinskog pršuta OPG Butić, a svoju sirovinu nabavljaju u Vukovaru od crne slavonske svinje. Pršut dozrijeva na Svilaji 2 godine.

OPG Butić sa svojim prozivodima snabdjeva ugostiteljske objekte, a imaju i svoju konobu u kojoj se sve može kušati i kupiti.

Dobitnici su međunarodne nagrade Turistička prizma za novu kvalitetu u turizmu, u kategoriji Eko i etno turizma za 2022. godinu.

Više na njihovoj FB stranici.