Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Tvrtka Andi Europe d.o.o. ove je jeseni na hrvatsko tržište uvela Justo – inovativno rješenje namijenjeno HoReCa sektoru.

Justo je rješenje nove generacije preko kojega hoteli, restorani i kafići omogućuju gostima pristup interaktivnom izborniku usluga i/ili jelovniku skeniranjem QR koda ili NFC-a. Naručivanje i plaćanje se može vršiti i online, a omogućen je i ugrađeni sustav recenzija i ocjenjivanja objekta.

Justo je prva aplikacija u oblaku za potpuno online naručivanje u HoReCa sektoru na našem prostoru, a to znači da nije potrebno preuzeti aplikaciju niti se registrirati i ostaviti osobne podatke na web stranici.

Justo je dizajniran upravo na način da može ne samo zamijeniti papirnate jelovnike, letke, popise usluga, nego ih pomoću više od 50 funkcija i unaprijediti. Izuzetno prilagodljiv funkcijama i izgledom, Justo je pravo rješenje za hotele, restorane i kafiće, međutim s obzirom da može zamijeniti web shop, Justo je prilagodljiv bilo kojem objektu koji nudi proizvode ili usluge.

Intuitivan za upotrebu, Justo s lakoćom koriste i gosti i osoblje, a jednostavno upravljačko sučelje omogućuje voditeljima, menadžerima i vlasnicima kontrolu i analizu narudžbi.


Kao napredno rješenje, Justo olakšava poslovanje velikim i malim ugostiteljskim objektima i hotelima, te im omogućuje pružanje brže, efikasnije i sigurnije usluge. S više od 50 funkcija, Justo  omogućuje prilagodbu poslovanju određenog objekta i potpunu personalizaciju usluge. Tako, osim e-jelovnika, možete postaviti online vinsku kartu ili predstaviti usluge koje nudite kako bi uvijek bili na dohvat ruke Vašim gostima. Justo je inovativan alat koji predstavlja budućnost poslovanja. S Justovom inovativnom uslugom napraviti ćete korak naprijed u modernizaciju i tehnološki napredak i olakšati svoje poslovanje.

Kontakt podaci:

Andi Europe d.o.o.

Telefon: +385 91 613 9931

Pul Vele Crikve 1, 51000 Rijeka, Hrvatska

www.justo.hr