Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Posljednjih se nekoliko mjeseci suočavamo s neviđenim promjenama i izazovima koji su posljedica globalne zdravstvene situacije. U tim novim okolnostima jedinstveni je cilj gostima i osoblju pružiti osjećaj sigurnosti i povjerenja zbog svijesti o činjenici da su njihovo zdravlje i sigurnost zaštićeni.


Predstavljamo vam liniju profesionalnih perilica posuđa hygiene&clean, prvi cjeloviti asortiman proizvoda za pranje posuđa u ugostiteljstvu koji omogućuje da posuđe dezinficirate, a ne samo sanitizirate u skladu s normama, što je potvrdilo neovisno tijelo za ispitivanje sigurnosti proizvoda: UL. * U svojem glosaru objavljenom uz Smjernice za dezinfekciju i sterilizaciju u zdravstvenim ustanovama američki Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) dezinfekciju definiraju kao „termičko ili kemijsko uništenje patogenih i ostalih mikroorganizama“.


Svi modeli profesionalnih perilica posuđa hygiene&clean u skladu su s normom DIN 10510 ili DIN 10512 i omogućuju vam postići razinu dezinfekcije A0 60 koja je definirana normom UNI EN ISO 15883-1 i koja se inače primjenjuje samo na medicinsku opremu.

Dezinficirajte posuđe uz liniju hygiene&clean i zaštitite svoje goste.


Electrolux Professional je inače poznat po inovativnim rješenjima za profesionalne kuhinje. Ovo su neki od proizvoda koje su sa zadovoljstvom isprobali Gastronauti tijekom posjete Electroluxovom centaru izvrsnosti u Pordenonu:
- Sustav SkyLine- najnovija tehnologija COOK&CHILL (parno- konvekcijska pećnica i šok hladnjaci/ zamrzivači) u najsuvremenijim primjenama:
- SkyDuo- kako pećnica i šok hladnjak/zamrzivač mogu međusobno „razgovarati“
- Dehidracija hrane kao novi način primjene, uz smanjenje otpada, produljenje trajanja vijeka namirnice, bolja organizacija kuhinje (All Taste, Zero Waste)
- Primjena parno-konvekcijske pećnice kao statičke pećnice uz specifične recepte
- Priprema jogurta i krema, te sladoleda u šok hladnjaku/zamrzivaču
- Automatska priprema od zamrznutog do serviranja
- Priprema foccacia s pršutom
- Dimljenje hrane