Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Gastroprojekt je specijalizirano poduzeće za opremanje ugostiteljskih objekata, praonica rublja, mesnica, trgovina i pekara.

Prateći moderne svjetske trendove i sukladno razvitku novih tehnologija, projektiraju i opremaju objekte uz osiguran vlastiti servis. U mogućnosti su ponuditi tehnološko projektiranje i izradu idejnih projekata sa specifikacijom opreme i procjenom budžeta.

Na stranicama Gastronauta našao se s novim atraktivnim proizvodom – FlexiChef -  višenamjenskim aparatom za kuhanje s automatskim sistemom čišćenja, bez korištenja deterdženta. Touch & Slide korisničko sučelje čini ga jednostavnim za upotrebu, fleksibilnim i modernim. Višestruko nagrađivano multifunkcionalno rješenje ne samo da omogućuje kuhanje, pečenje, prženje ili brzo kuhanje s jednim uređajem, već optimizira i cjelokupni postupak kuhanja te povećava učinkovitost kuhinje. Štedi prostor, vrijeme i energiju. Navigacijski sustav vodi korisnika kroz postupak kuhanja i jamči dosljednu kvalitetu hrane svaki dan.

U ponudi imaju i cjelokupni program profesionalne ugostiteljske opreme: termičke opreme i parno-konvekcijske pećnice, rashladnu i neutralnu opremu, perilice čaša i suđa, šankove i retropultove, sustave za posluživanje hrane i opremu za praonice rublja renomiranih svjetskih proizvođača: MKN, Meiko, Mareno, Miele, Frenox, Colged, Robot Coupe, Lerica, Scotsman, Krebe Tippo, Veit, Rollmatic.

U zadnje vrijeme nude i Miele opremu za kućanstva.

LInk na kontakt Gastroprojekta je ovdje, a njihovu opremu možete pogledati i testirati i u salonu u Rakitju pored Zagreba na adresi A. Cesarca 2.