Najveća hrvatska baza restorana i recepata


PRVA SVJETSKA BARMENICA DOLAZI U ZAGREB PROMOVIRATI SVOJU KNJIGU I PRIDRUŽITI SE PROSLAVI ROĐENDANA 50 A BURGER AND CHAMPAGNE BAR-A!

Kako je ekipa iz 50-ija svojim gostima uvijek nastojala nuditi iskustvo glamura svjetskih velegrada i mjesta na kojima se stvarala gastro povijest, tako tako i ovog puta na proslavu drugog rođendana dovode dvije djevojke koje su protresle međunarodnu barmensku scenu - Jo Last i Pippa Guy, barmenice iz Beaufort i American Bara u jednom od najslavnijih hotela na svijetu, Savoy iz Londona. Zagrepčanima i svim gostima 50-ija pokazati će kako se spravljaju najčuveniji kokteli.  American Bar 2018 proglašen je najboljim barom na svijetu, a Pippa Guy, kao mlada, 25-togodišnja barmenica dobila je nevjerojatno priznanje i  postala glavna barmenica ovog čuvenog bara. Pippa i Jo, koja je također velika barmenska zvijezda rado će svoja iskustva podijeliti s medijima, a Pippa će na eventu predstaviti svoju knjigu o spravljanju koktela 'Let's Get Fizzical', koja je u kratkom roku postala bestseller.

'MISS 50 2019' – 50 VAS VODI NA JEDNOTJEDNO PUTOVANJE U HONG KONG!

Također, na ovoj proslavi 50 A Burger & Champagne Bar odlučio je pozvati sve blogerice, influencerice i sve ostale djevojke i žene koje žive svoj život punim plućima, koje vole putovati, otkrivati nove horizonte, upijati i dijeliti iskustva i koje aktivno putem društvenih mreža i interneta općenito zajednici uljapšavaju svaki novi dan, da im se jave na DM službenog Instagram profila i prijave se za 'Miss 50' natječaj. Na rođendanskom eventu biti će izabrane tri najdojmljivije kanditatkinje, a pobjednica će dobiti za nagradu putovanje na sedmodnevni izlet u Hong Kong! Miss 50 će ujedno biti i zaštitnom lice restorana i snimiti promo editorial za 50 A Burger & Champagne Bar. Mole se sve djevojke da na u poruci pošalju ime i prezime i link na svoje profile na društvenim mrežama do 04.04. 2019. na večer. Prijave se šalju na profil: www.instagram.com/weare50 uz obvezatan like & share.

Domaćini poručuju: "Na rođendanskom eventu očekujte mnoga iznenađenja, brojne zanimljive goste, 50 photo wall i ukusne slidere za prvih 200 uzvanika. Ostaje nam samo vas pozdraviti u stilu Pippe Guy motom ove proslave „WE ARE 50, LET'S GET FIZZICAL!“"