Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Eno-gastro projekt "Vino uz žlicu". Predstavljen je u zagrebačkom Aperitivo baru.
Tim projektom promiče se sljubljivanje vina s kuhanim jelima. U pripremi šest sljedova kuhanih jela sudjelovali su Podravkini majstori kulinarstva Dražen Đurišević, Zlatko Sedlanić i Zoran Delić. Kao uvod u tu gastro svečanost posluženi su pjenušci Grasecco i Francesca a nakon slastice likeri iz Drinkoteke, Medica, Lješnjak i Suha šljiva.
Počelo se sa Zagorskom juhom, koju je pratio Škrlet Ilovčak iz berbe 2017. Štrukle u juhi bile su uz Pinkert Rose 2017. Rižoto s plodovima mora spojen s kontinentalnim Trdenićevim Pinotom bijelim 2017, a Gulaš od divljači raskošno se "zalilo" sa šest godina odležanim Polettijevim Cabernet sauvignonom. "Njezino Veličanstvo" Sarmu popratila je crna kupaža Miraz Cuvée 2015. Feravina. Čokoladnu slasticu popratila su dva voćna vina Raak - od tri vrste crnog ribiza i dvije sorte višnje.
Sudionici te manifestacije, pedesetak novinara i gastro stručnjaka nakon glasovanja odlučili su da je najbolja kombinacija vino Poletti Cabernet sauvignon 2013 uz Gulaš od divljači sa začinima Vegeta chilli, Maestro papar i Maestro lovor.