Najveća hrvatska baza restorana i recepata

U kojem god kraju svijeta da se našli, lijepo je popeti se na najvišu točku toga kraja s koje možete pogledom obuhvatiti sve što horizont pruža.  Kada se uz pogled nude i delicije, birana pića i vina, okusni se užici pridružuju vizualnima.

Ako ste u Moskvi, imate priliku uz brojne druge atrakcije, posjetiti i najviši restoran u Europi – restoran restoran Ruski. Nalazi se na 84. katu nebodera Oko u kvartu nebodera Moscow City.

Cijeli je neboder od stakla i dok blagujete, možete pogledom obuhvatiti veliki dio ogromne Moskve po kojoj se dnevno kreće preko 20 milijuna stanovnika.

 

Na visini od 354 m od tla nudi se u ambijentu od stakla i prirodnih materijala konceptualna ruska kuhinja i autohtone ruske delicije spremljene i servirane na kreativne načine.

Čuveni boršč, servira se s dimljenom slaninom,

za predjelo se nude peciva punjena povrćem, jajima i mesom,

za glavna jela specijaliteti od ruskih riba i mesa, sve pripremljeno s velikim poštivanjem prema izvornim okusima svake namirnice. Listu jela i cjenik možete pogledati ovdje, s time da je dovoljno rusku rublju podijeliti s 10, da se dobije okvirna cijena u kunama.

U sklopu restorana se nalazi i Ledena špilja za koju vas toplo obuku, a potom vam na -15°C u njoj na stolu od leda serviraju votku i kavijar.

 Jedni namještaj u Ledenoj špilji su sklupture od leda, a ukoliko požele sjesti, na raspolaganju je ledeni tron - replika trona Katarine Velike.

U špilji može istovremeno boraviti 8-ero gostiju.

Na jedinstvenom iskustvu blagovanja u ovom restoranu mogu zahvaliti Odjelu za sport i turizam Vlade Moskve koji su ga uvrstili u svoju turu za novinare.

Više o turističkoj ponudi Moskve možete pročitati u temi tjedna Moskva sa zemlje, iz zraka i podzemlja.