Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Pozvani ste na DRUGU ZELINSKU ŠATORIJADU, manifestaciju kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 7.09 - 09.09., postavite svoj šator, organizirajte "dom" u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.
U sklopu manifestacije organizirat ćemo odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre.

Hrana

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine). U subotu, 8.09.2018. natjecanje za najboljeg roštilj majstora u kategoriji najbolja kobasica-roštiljka.
U nedjelju 09.09.2018. organiziran je ručak za sve sudionike.

 Oprema

Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća...
Ponesite gitaru ili drugi instrument ali samo ako znate svirati :)
Očekujemo da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje.
Broj šatorskih mjesta je ograničen.
Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava.
Prijave primamo do četvrtka 6.09.2018.
Postavljenje šatora/početak je u petak 7.09.2018 od 16.00 h.
Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja.
Osigurani sanitarni čvorovi.
Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.
Sve informacije na mrežnoj stranici ili na fb stranici

Unatoč kišnom vremenu prošle godine održana je 1. Zelinska šatorijada koja je okupila mnoge entuzijaste i ljubitelje kampiranja da posjete Zelinu.

Ove godine se nadamo još većem odazivu i naravno lijepom vremenu.
Šatorijada se uvijek održava zadnji vikend pred početak školske godine pa je osim boravka u prirodi i prilika za zadnje bezbrižno druženje roditelja i djece.