Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Aurea fest Požega 2018. započet će tradicionalnom povorkom sudionika programa u četvrtak, 30. kolovoza u popodnevnim satima. Uz Požešku berbu grožđa, na glavnom gradskom Trgu sv. Trojstva održati će se Izbor najgizdavije Šokice, te Festival običaja i kulturne baštine. U večernjim satima, na prostoru nekadašnjeg Atletskog stadiona održati će se 4. Aurea Jazz Fest. Uz domaćina Big Band Požega, nastupit će Marko Tolja, a večer će se nastaviti koncertom grupe Cubismo. Tijekom noćnih sati u diskoteci Platinum IN održati će se Aurea fest elektronske glazbe uz Peznt, najpoznatiji hrvatski house dvojac iza kojega se kriju Blacksoul i Mark De Line.

 U petak, 31. kolovoza održat će se Aurea fest popularne glazbe s 18 izvođača među kojima su poznata hrvatska imena poput Mije Dimšić, Vanne, Petra Graše, Igora Delača, Marka Tolje, Vigora, Marka Kutlića...

 Večer se nastavlja Urban Festom, najvećim novitetom ovogodišnje manifestacije. Na prostoru nekadašnjeg Atletskog stadiona, nastupit će TBF, Brain Holidays i Justin's Johnson.

Ljubitelji sevdaha u subotu, 1. rujna u dvorani Glazbene škole Požega moći će uživati u nastupu regionalne zvijezde Amire Medunjanin, dok će na Trgu sv. Trojstva biti održan koncert Petra Graše.

Tradicionalne Zlatne žice Slavonije održat će se u nedjelju, 2. rujna u večernjim satima, a nastupiti će 20 legendarnih tamburaških sastava i pjevača. Slavonske lole, Slavonski dukati, Boris Ćiro Gašparac, Stjepan Jeršek Štef, Garavuše, Širok šor, samo su neka od poznatih imena završne festivalske večeri. Najbolji hrvatski tamburaši, nekadašnji Zlatni dukati, predstaviti će svoju novu pjesmu, a potom održati i cjelovečernji koncert povodom trideset godina postojanja i rada.