Najveća hrvatska baza restorana i recepata

U organizaciji Turističke zajednice grada Krka i Gastronaut.hr u hotelu Valamar Koralj Romantic održan drugi dio edukacije i radionice za ugostitelje grada Krka.
Dok je Prof. Nikolina Marčelja Petrc držala predavanje na temu Posluživanja, stvaranja odnosa s gostom, kako odobrovoljiti gosta, kako mu približiti ono što bi mu ponudi restorana moglo biti interesantno te praktični trening konobara, Siniša Križanec je s voditeljima restorana držao konzultacije iz Upravljanja i marketinga, a kuhar Dragan Viskovic educirao i vježbao pripremu jela s kuharima na temu Lagana ljetna jela s naglaskom na makrobiotiku i dijetetiku.
Davor Zdjelarević je održao predavanje o Sastavljanju vinske karte s najpoznatijim sortama iz cijele Hrvatske, a potom demonstrirao kako u praksi sljubiti vina sa specijalitetima koje su kuhari pripremili.
O inovativnim tehnologijama dimljenja namirnica u pećnici, kuhanja u vakumu i mnogim drugim, prisutne je informirala Tamara Rakovac iz Electrolux Professional, a o inovativnim tehnikama održavanja higijene ozon i UVc tehnologijom Tomislav Novko i Siniša Rašić iz tvrtke Aura Steril.
Kako je pred ugostiteljskim djelatnicima zahtjevna sezona, završno predavanje je održao Siniša Križanec na temu Načina nošenja sa stresom te praktičnom demonstracijom vježbi ubrzane relaksacije.
Zahvaljujemo se TZ grada Krka na pozivu, hotelu Koralj na domaćinstvu, ugostiteljima na aktivnom sudjelovanju, našim edukatorima na kvalitetnom dijeljenju znanja i informacija, a proizvodnji suhomesnatih delicija Buretić Bregi, Dukat, Zdjelarević Selekcija i Vinarija Pavlomir na podršci s odličnim proizvodima.

Galerija fotografija.