- Kralja Kolomana 7
- 23210 Biograd na moru, Zadarska županija
- Telefon: 0953123160
- E-mail: konoba.kampanel@gmail.com
U samom centru Biograda na Moru podno zvonika crkve Svete Stošije nalazi se konoba Kampanel. U tradicionalnom ambijentu kamenih zidova i otvorenom terasom s pogledom na zvonik uživanje u hrani poprima dodatnu dimenziju domaćeg ugođaja.
Konoba Kampanel je obavezno odredište ljubitelja gastro delicija koji znaju cijeniti kvalitetu jela koja je uvjetovana od samog procesa nabave namirnica do trenutka posluživanja.
Vlasnik konobe je gastronomski entuzijast koji je u ovaj posao ušao iz ljubavi prema dobroj hrani. Konoba Kampanel tako isključivo bira namirnice vrhunske kvalitete s lokalnog područja.
Specijaliteti kuće su predjela, posebno carpaccia od svježe domaće ribe, sva jela s roštilja na drveni ugljen te pašte i rižoti od kojih su omiljeni baba Danin rižot, rižot od kunjaka te rižot od dimljenih kozica i daganja sa espumom od sira. Nikako ne smijete propustiti probati i domaće crne raviole punjene kozicama u brudetu od grdobine te butargu od cipla. Od mesa poseban doživljaj je biftek u tartufati poslužen u glinenim posudama te tatarski biftek. Konoba Kampanel dnevno radi i domaću focacciu koja se odlično ljubi s predjelima.
Specijaliteti su brojni i što god izabrali nećete pogriješiti. Dobru hranu obavezno uparite s vrhunskim vinima čijom se selekcijom vlasnici posebnom ponose.
Konoba Kampanel je obavezno odredište ljubitelja gastro delicija koji znaju cijeniti kvalitetu jela koja je uvjetovana od samog procesa nabave namirnica do trenutka posluživanja.
Vlasnik konobe je gastronomski entuzijast koji je u ovaj posao ušao iz ljubavi prema dobroj hrani. Konoba Kampanel tako isključivo bira namirnice vrhunske kvalitete s lokalnog područja.
Specijaliteti kuće su predjela, posebno carpaccia od svježe domaće ribe, sva jela s roštilja na drveni ugljen te pašte i rižoti od kojih su omiljeni baba Danin rižot, rižot od kunjaka te rižot od dimljenih kozica i daganja sa espumom od sira. Nikako ne smijete propustiti probati i domaće crne raviole punjene kozicama u brudetu od grdobine te butargu od cipla. Od mesa poseban doživljaj je biftek u tartufati poslužen u glinenim posudama te tatarski biftek. Konoba Kampanel dnevno radi i domaću focacciu koja se odlično ljubi s predjelima.
Specijaliteti su brojni i što god izabrali nećete pogriješiti. Dobru hranu obavezno uparite s vrhunskim vinima čijom se selekcijom vlasnici posebnom ponose.