Restoran BERNARDA, Varaždinske Toplice

  • Vlasnik: Boris Perovski
  • Voditelj: Andrej Oblaković
  • Glavni kuhar: Ivo Dubravac
Radno vrijeme:
  • pon - ned 07:00 - 23:00
Jela lokalne gastronomije, namirnice iz biodinamičkog uzgoja, starinske sorte i okusi djetinjstva, glavne su karakteristike kuhinje i poslovne filozofije restorana Bernarda iz Varaždinskih Toplica.
Vodeći se mišlju „ne želimo servirati ništa, što i sami ne bismo pripremili za sebe“, kuhari Bernarde rade s namirnicama vrhunske kvalitete iz vlastitog biodinamičkog uzgoja.
„Težnja da se okrenemo korijenima, starim pasminama i sortama, omogućila nam je da vratimo davno izgubljene okuse, da hranu prikažemo u svoj njezinoj prirodnoj punoći i sjaju. Odlučili smo napraviti zaokret u pripremi i prezentaciji hrane, a započeli smo od vlastite kuhinje. Naša hrana ima priču koju prenosimo gostima. Na taj im način usađujemo svijest o važnosti konzumacije izvornih sorti i biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji.“, poručuju domaćini.
Smješten u prekrasno uređenom prostoru i idiličnom ambijentu u srcu Varaždinskih Toplica, restoran Bernarda predstavlja idealan izbor za bijeg od užurbane svakodnevice i uživanje u eno-gastronomskim delicijama.