Restoran KOMIŽA, Komiža

Poznat još i kao: MODRA ŠPILJA

  • Vlasnik: Modra špilja d.d.
  • Voditelj: Nikša Repanić
  • Glavni kuhar: Vicko Fadić
  • Radno vrijeme: 07-24
Na komiškoj rivi, u sklopu hotela Biševo, od 1978. godine radi riblji restoran Komiža. Vlasnici objekta, poduzeće Modra špilja d.d. potrudili su se restoran urediti kao domaći ambijent s ribarskim alatima, kaminom i amforama. S terase restorana pruža se prekrasan pogled na uvalu.
U restoranu povremeno gostuju klape ili goste zabavlja animir glazba. Njeguju se specijaliteti pripravljeni na komiški način, a domaćini iz ponude bogate ribljim i drugim specijalitetima plodova mora izdvajaju: medaljone od hobotnice, komišku pogaču, crni rižot, brodet na komiški, jastog na ribarski, hobotnicu na ribarski i crne špagete. Uz autohtone sorte, gostima su na raspolaganju vina iz svih krajeva Hrvatske.

U vodećih 100 restorana ušao je 5 puta i to 2002, 2006, 2007, 2008 i 2010 godine.