Bistro LA SCARPETTA, Rijeka

  • Vlasnik: Antonio Močibob, Mario Močibob
  • Voditelj: Mario Močibob
  • Glavni kuhar: Antonio Močibob
La scarpetta je obiteljski bistro na Trsatu, čiji su vlasnici dva brata, Antonio i Mario Močibob. Glavni kuhar i voditelj restorana kroz ponudu prenose svoje znanje i viziju ugostiteljstva – pružiti gostima doživljaj i raznolik jelovnik sa svježim namirnicama.
Koncept je takav da se u kuhinji priprema ono što dobavljači taj dan mogu isporučiti. Jela su sezonska i mijenjaju se kako se mijenja sezona ribe, mesa, povrća, voća. Namirnice su svježe, kruh i tjestenina domaći.
La scarpetta je dobila ime po frazi "fare la scarpetta" što znači pomazati tanjur na kraju jela sa kruhom.
Dok odrasli uživaju u delicijama bistroa, djeca mogu uživati i u kutku koji je za njih opremljen.