Restoran SCHŐN BLICK, Vetovo

  • Vlasnik: SCHÖN BLUCK d.o.o.
  • Voditelj: Anita Marić Miličević
  • Glavni kuhar: Anita Marić Miličević
Radno vrijeme:
  • pon - ned 10:00 - 00:00
U miru pitome slavonske doline, uz papučke obronke smjestio se u Vetovu, na Zelenoj magistrali između Kutjeva i Velike, restoran i pre-noćište Schön blick.
Park prirode Papuk i izletište Jankovac su 20-ak km udaljeni od restorana. Cijeli kompleks imanja idealna je destinacija za bijeg od svakodnevnice, jednodnevne i višednevne izlete ili barem dobar obiteljski ili poslov-ni ručak.
Ovdje se njeguje tradicionalna slavonska, ali i internacionalna kuhinja obogaćena vrhunskim slavonskim vinima kutjevačkog vinogorja. U svakodnevnoj ponudi su svježi riblji specijaliteti iz vlastitih ribnjaka. Specijalitet kuće je Pijani šaran.
“Poželite li ostati na noćenju, smjestiti ćemo vas na našem imanju u jedan od 5 bungalova s terasom nad jezerom ili u kućice s bazenom. Ljubiteljima sporta i aktivnog odmora na raspolaganju su bazen, osvijetljeni teniski tereni, dječje igralište, malonogometno igralište, tri ribnjaka i brojne staze za šetnje i planinarenje u prekrasnoj prirodi papučkih obronaka i vinograda kutjevačkog vinogorja. Jedinstveni osjećaj spajanja čovjeka i prirode na najljepši način obogatit će život svakoga tko barem jednom posjeti restoran i prenoćište Schön blick. Lijepi pogledi, potpuno opuštanje, birana hrana i vrhunska vina učinit će da se iznova vraćate.”, poručuju domaćini.

U vodećih 100 restorana ušao je 9 puta i to 1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2019, 2020, 2021 i 2022 godine.