Restoran SCHŐN BLICK, Vetovo

  • Vlasnik: SCHÖN BLUCK d.o.o.
  • Voditelj: Anita Marić Miličević
  • Glavni kuhar: Anita Marić Miličević
Radno vrijeme:
  • pon - ned 10:00 - 00:00
U miru pitome slavonske doline uz papučke obronke smjestio se u Vetovu, na Zelenoj magistrali između Kutjeva i Velike, restoran i prenoćište Schon blick.
Park prirode Papuk i izletište Jankovac nalazi se na svega 20 km udaljenosti. Cijeli kompleks imanja idealna je destinacija za bijeg od svakodnevnice, jednodnevne i višednevne izlete ili samo dobar obiteljski ili poslovni ručak.
Ovdje se njeguje tradicionalna slavonska, ali i internacionalnu kuhinju obogaćenu vrhunskim slavonskim vinima kutjevačkog vinogorja. Na jelovniiku se svakodnevno nude svježi riblji specijaliteti iz vlastitih ribnjaka. Specijalitet kuće je pijani šaran.
"Poželite li ostati dulje smjestiti ćemo vas na našem imanju u jedan od 5 bungalova s terasom nad jezerom ili u kućice sa bazenom. Ljubiteljima sporta i aktivnog odmora na raspolaganju su bazen, osvijetljeni teniski tereni, dječje igralište, malonogometno igralište, tri ribnjaka i brojne staze za šetnje i planinarenje u prekrasnoj prirodi papučkih obronaka i vinograda kutjevačkog vinogorja.Jedinstveni osjećaj spajanja čovjeka i prirode na najljepši način obogatit će život svakoga tko barem jednom posjeti restoran i prenoćište Schön blick. Lijepi pogledi, potpuno opuštanje, birana hrana i vrhunska vina učiniti će da se iznova vraćate.", pozivaju domaćini.