Krčma KOD JAVORA, Osijek

  • Vlasnik: Vladimir Krajnović
  • Voditelj: Daniel Bešlić-Fauth
  • Glavni kuhar: Daniel Bešlić-Fauth
  • Radno vrijeme: 09-23
Restoran Kod Javora nalazi se u prelijepom tihom mjestu uz rijeku Dravu. Ispred Javora nalazi se veliko uređeno parkiralište, te terasa s pogledom na Dravu. Kuhari restorana Kod javora spravljaju bogate gastronomske užitke od kojih se ističu fiš-paprikaš te sve vrste riječne ribe, kao i specijalitete ispod peke i jela sa roštilja. U ponudi su tradicionalni slavonski kolači kao i poznata vina pretežno slavonskog podneblja. Zbog veličine prostora organiziraju se svatovski ručkovi, banketi, prezentacije, poslovni skupovi, seminari, maturalne zabave i slično. Zahvaljujući okolišu, a posebno Dravi trenuci opuštanja su garantirani na terasi koja je najprivlačnija kada javor koji dominira pored objekta, svojim hladom osvježava u ljetnim mjesecima.

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 1999 godine.