☰
Gastronaut - Najveća hrvatska baza restorana i recepata
Najveća hrvatska baza restorana i recepata
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt
  1. Početna
  2. Restorani
  3. Karlovačka županija
  4. Ogulin
  5. Restoran SABLJACI
Ažuriranje podataka za Restoran SABLJACI

Kontakt podaci 1/6

Ako želite ažurirati podatke ili dodati/zamijeniti slike možete to učiniti u priloženom obrascu.

Sve unešene podatke naši djelatnici će prije objavljivanja pregledati. Imajte na umu da to može potrajati i do 7 dana.

 
 
    Novo:

Dodaj novi period
do
Dodaj novo radno vrijeme Završi sa unosom perioda
Spremi Dalje Natrag
Unesite kod:

Restoran SABLJACI, Ogulin

Glasaj!
Ažuriranje
  • Jezero Sabljaci
  • 47300 Ogulin, Karlovačka županija
  • Telefon: 0
  • Telefon: 0
  • Fax: 0
Nemamo još sliku vašeg objekta. Kliknite ovdje i besplatno je postavite

U vodećih 100 restorana ušao je 4 puta i to 1995, 2001, 2002 i 2003 godine.

Krk Food Fest

Iz bogate ponude izdvajamo:

LIČKI NABOD

Specijalitet Ličke kuhinje / Glavno jelo
Svinjske odreske posolimo, popaprimo, te napunimo šunkom, topljenim sirom i svježom paprikom. Preklopimo, zatvorimo štapićem. Punjene odreske stavimo na vruć roštilj, prethodno poliven uljem i pečemo ih dok ne dobiju zlatno-žutu boju. Uz nabod serviramo pečeni krumpir.

PASTRVA NA NAČIN ŠEFA KUHINJE SABLJACI

Specijalitet Internacionalne kuhinje / Glavno jelo
Očišćenu i posušenu pastrvu istrljamo grubo gnječenim paprom, a u njenu unutrašnjost stavimo malo ružmarina i sitno sječenog kiselog krastavca. Pripremimo file od sjeckane pancete i šampinjona u koji dodamo začine: vegetu, sol, papar, maslinovo ulje i sjeckani peršin. File zatvaramo u unutrašnjost pastrve. Pastrvu pečemo na roštilju i nakon ...
Približna pozicija - Adresa
GASTRONAUT
  • ABISAL d.o.o.
  • Janka Polić Kamova 37a
  • 51000 RIJEKA
  • e-mail: gastronaut@gastronaut.hr
  • direktor: Karin Mimica, prof
  • Početna
  • Restorani
    • Zagreb i zagrebačka županija
    • Krapinsko-zagorska županija
    • Međimurska županija
    • Sisačko-moslavačka županija
    • Karlovačka županija
    • Varaždinska županija
    • Koprivničko-križevačka županija
    • Bjelovarsko-bilogorska županija
    • Primorsko-goranska županija
    • Ličko-senjska županija
    • Virovitičko-podravska županija
    • Požeško-slavonska županija
    • Brodsko-posavska županija
    • Zadarska županija
    • Osječko-baranjska županija
    • Šibensko-kninska županija
    • Vukovarsko-srijemska županija
    • Splitsko-dalmatinska županija
    • Istarska županija
    • Dubrovačko-neretvanska županija
  • Recepti hrvatskih i svjetskih kuhinja
    • Juha
    • Predjelo
    • Glavno jelo
    • Međujelo
    • Prilog
    • Umak
    • Salata
    • Desert
    • Pizza
    • Napici
  • Događanja
  • Tema tjedna
  • Vijesti
  • Klub
  • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
  • Knjige
  • Kontakt
© 2017 gastronaut.hr Sva prava pridržana :: ABISAL d.o.o. Janka Polić Kamova 37a, 51000 Rijeka :: Development: www.on-line.hr
upitnik
  • Restorani
  • Recepti
  • Događanja
  • Vijesti
  • Blog
    • Tema tjedna
    • Zanimljivosti
    • Klub
    • Gastro regije
  • 100 vodećih restorana
    • Glasanje
    • Knjige
  • Kontakt