Restoran PANTARUL, Dubrovnik

  • Vlasnik: Đuro Šiljug, Ana-Marija Bujić i Milan Vasić
  • Voditelj: Milan Vasić
  • Glavni kuhar: Jadran Tutavac
Radno vrijeme:
Ljetno radno vrijeme: 06. svibnja - 06. svibnja
  • pon - ned 12:00 - 16:00
  • pon - ned 18:00 - 00:00
Zimsko radno vrijeme: 10. siječnja - 04. veljače
  • uto - ned 12:00 - 00:00

Restaurant Pantarul, koji se nalazi u Lapadu, u Dubrovniku, od 2014. godine je omiljeno mjesto Dubrovčana koje ćete u velikom broju ondje sresti kako radnim danom, tako i vikendom. Na vratima će vas uvijek dočekati netko od suvlasnika: Milan Vasić, Đuro Šiljug ili Ana-Marija Bujić.
Jelovnik je sažet, ali raznolik i mijenja se tri puta godišnje kako bi se pratio ritam godišnjih doba. Osim fiksnog jelovnika, u Pantarulu se nudi i tzv. tapas menu na kojem su jela koja se izmjenjuju češće - svakog tjedna.
Vinsku kartu za Pantarul kreira višestruko nagrađivani sommelier Siniša Lasan, fokusirana je na vrhunska hrvatska vina i sve je etikete moguće naručiti na čaše. Pantarulov moto Feels like home (kao doma) ujedno je i najbolji opis ovog restorana - ambijent je opušten, usluga pristupačna, ali profesionalna, a hrana pripremljena od kvalitetnih proizvoda provjerenih dobavljača.
Kao uspomenu na iskustvo u Pantarulu možete kupiti jednu od dvije restoranske kuharice: Pantarul doma (hrv. izdanje), Pantarul at Home (engl. izdanje) ili What’s Cooking in Dubrovnik (engl. izdanje).

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2018 godine.