Domjenak i degustacije na Botelu Marina, 25. listopada 2025. nakon 30. dodjele plaketa Restaurant Croatica i promocije knjige "100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti 2025/26"
Muzička pratnja: Klapa Volosko
Aperitivi i likeri: DARNA: Pelinkovac; Teranino; Liker od bazge; Liker od kave, CANNELLA: liker od jabuke i cimeta, NIMCO, POETICA ginovi
Voda: Vodissima
Vinari: COSLOVICH, DEGRASSI, JURIČIĆ, K55, KADUM, KAPIĆ, KUTJEVO, MARIJAN ARMAN WINES, MATIĆ, PAVLOMIR i PZ SVIRČE.
Podrška vinarima: All4wine
Domjenak priprema Riječka gastronomska poslovna luka restoran Marina s proizvodima naših partnera:
BACCALLA DELLA MAMA Milena - Bakalar na bijelo, Bakalar s tartufima, Bakalar s maslinama i Bakalar s paprikom;
BUDRIN - Drniški pršut, buđola i drniška panceta;
LUKIN - pršut i sušena pečenica;
VESNA LOBORIKA - Kozlić, Pegula, Rici, Karig, Kravlji sir s ljutom paprikom,Kravlji sir sa zelenim paprom, Vesnin kravlji sir.
METRO - veleprodaja za ugostitelje;
QIMIQ - vrhnja za kuhanje;
ČERVAR - ekstra djevičanska maslinova ulja;
KOTANYI - začini;
Među delicijama Botela Marina, biti će i Riječke kockice Fiumanka i Torpedo.
Zahvaljujemo se na pomoći u organizaciji događanja Hrvatskoj turističkoj zajednici, Primorsko-goranskoj županiji, Turističkoj zajednici primorsko-goranske županije, Gradu Rijeci, Turističkoj zajednici grada Rijeke, Udruzi hrvatskih restoratera i Botelu Marina te našim partnerima koji su na domjenku prezentirali svoje proizvode.
Na podršci svim projektima Gastronauta zahvaljujemo i Electrolux Professional.