Restoran DIANA, Mali Lošinj

  • Vlasnik: Jadranka d.d.
  • Voditelj: Dinka Vrtodušić
  • Glavni kuhar: Davor Fornažar
  • Radno vrijeme: 10-23
  • Neradni period: 20.10. - 10.12.

Na prostranoj terasi restorana Diana, u jedinstvenom okruženju uvale Čikat, dočekat će vas smiješak ljubaznog osoblja, prijateljska atmosfera i toplina.
Steak house Diana nudi vrhunska predjela pripremljena od domaćih lokalnih namirnica poput slanih inćuna, kozjeg i ovčjeg sira, dalmatinskog pršuta, carpaccia i kobasica od istarskog boškarina te domaću tjesteninu – creske fuže i raviole.
Posebno su ukusni mesni specijaliteti s roštilja na drveni ugljen Green Egg spravljeni od sočnih komada meke junetine i teletine koja se čuva u posebnoj komori Dry Ager.
Uz njih se sljubljuje eko povrće s otoka Cresa i divlje šparoge. Vrhunske domaće slastice te pedesetak hrvatskih vina, šampanjaca i pjenušaca, dodatno obogaćuju Dianin meni.
„Dođite u obiteljsko okruženje, u restoran Diana!“, poručuje osoblje.

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2017 godine.