Restoran BOLFAN, Hrašćina

Poznat još i kao: VINSKI VRH

  • Vlasnik: Tomislav Bolfan
  • Voditelj: Branimir Puškadija
  • Glavni kuhar: Krešo Hrković
  • Radno vrijeme: 12 - 20
  • Neradni dan: Ponedjeljak
Kad su se rimski vojnici vraćali iz ratova u Trakiji i Daciji, zastajali su na Vinskome vrhu, krijepili se vinom i pripremali za nove ratne pohode. Za vjetrovitih noći, kruži legenda, posjećivali su ih vile i vilenjaci i hrabrili ih pjesmom.
Postoji mjesto mira i tišine, mjesto na kojem vam priroda i prostor osiguravaju okruženje za opuštanje. Na zelenim brežuljcima Hrvatskog Zagorja, u mjestu Hraščina, uživajte u posebnostima Libertin restorana. U vrlo ugodnom ambijentu mogu se degustirati BOLFAN vina uz domaće hladne nareske (sir, vrhnje, kobasice, špek, suhi sirevi i sl.), a vikendom i prema najavi i uz razne lokalne specijalitete.
Na raspolaganju je pet dvokrevetnih, rustikalno uređenih soba, koje je poželjno prethodno rezervirati.
Za veće grupe (5-50 osoba), a prema prethodnoj najavi, organizira se vinske blues degustacije petkom, poslovne seminare, team buildinge uključujući i toplu hranu.…
Ukoliko želite aktivno provesti vrijeme na Vinskom vrhu domaćini će za vas organizirati jahačke ture po vinogradu ili streličarstvo na proplanku pored Vinske kleti.

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2015 godine.