Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti
            
Dosta vam je kuhanja kod kuće?

Upitnik za goste restorana
Postanite doušnik!
Promjenite podatke ovog restorana.

More Tours

izrezi

Restoran DVORCI SLAVONIJE, Našice
Restoran dvorci slavonije


vlasnik i voditelj: Dubravka Sudar, Predrag Rudić


kuhar: Vinko Knežević


adresa: Trg dr. Franje Tuđmana 4, 31500 Našice


Restoran posluje u sklopu hotela: Park Panonija


telefon: 031 613822


fax: 031 613882


web: www.hotel-park.hr


e-mail: info@hotel-park.hr


radno vrijeme: 06-23


broj sjedećih mjesta: 70 100


 
besplatni priključak bežičnom internetu prostor se može klimatizirati kuhinja sprema jela pod pekom kuhinja sprema jela pod pekom


osigurano parkiralište: za 8


osigurano plaćanje sljedećim karticama:

American expressDiners Club InternationalVISAEuro Master CardMaestro Card


Restoran dvorci slavonije Našice, mali grad u samom srcu Slavonije, obilježavaju dvije neobične karakteristike: za Slavoniju jedinstvena pozicija na obronku planine Krndije koja “kvari” opće prihvaćen dojam o “slavonskoj ravnici” i veliki stoljetni park grofova Pejačević čija površina zadire u strogi centar grada. Na samom rubu parka nalazi se dvorac Pejačević (IXX. st.), svojevrsni simbol Našica, i hotel Park.
Zahvaljujući svojoj lokaciji, a la carte restoran hotela Park – Dvorci Slavonije – nudi intimni ambijent s pogledom na obližnji dvorac. Ugođaj je za toplijih dana posebno naglašen na prostranoj, natkrivenoj restoranskoj terasi. Širok gastronomski izbor pruža mogućnost konzumacije brojnih jela internacionalne kuhinje, ali i jela karakterističnih za područje Našica i Slavonije. Stručnost osoblja i opremljenost Dvorca Slavonije omogućuje organizaciju i pružanje usluga cateringa za razne prigode i manifestacije.
Osim restorana, hotel Park nudi niz usluga prilagođenih zahtjevima i potrebama suvremenog gosta, te mogućnost organizacije seminara u jednoj od 3 sale različite veličine. U sklopu hotela su i kavana Dora, club Dance i automat club. Za svoje goste, hotel Park osigurava lovne i ribolovne dozvole za dva velika jezera u blizini Našica i brojna obližnja lovišta. Organizira i posjete Zavičajnom muzeju u sklopu dvorca Pejačević, crkvi sv. Antuna Padovanskog (XIV. st.) sa vrijednim inkunabulama, templarskoj crkvi sv. Martina (XIII. st.), brezovom Dorinom paviljonu gdje je poznata hrvatska kompozitorica Dora Pejačević skladala svoje kompozicije ili jedinom privatnom zoološkom vrtu u Hrvatskoj – zoološkom vrtu obitelji Bizik.
U vodećih je 100 restorana ušao 1995., 1996., 1997., 1998., 1999., 2000., 2001., 2002., 2003., 2004., 2005., 2006., 2007., 2008., 2013., 2014. i 2015. godine.


Iz bogate ponude izdvajamo:
  - Punjeni odrezak "Sv. Hubert" (glavno jelo), Specijalitet internacionalne kuhinje
  - Pureći odrezak sa suhim šljivama (glavno jelo), Specijalitet slavonske kuhinje
  - Smuđ na način grofa Pejačevića (glavno jelo), Specijalitet slavonske kuhinje
  - Šokački ražnjić (glavno jelo), Specijalitet slavonske kuhinje
  - Žličnjaci s bukovačama (glavno jelo), Specijalitet slavonske kuhinje

Preporučite restoran prijatelju

   

Pretraživanje po županijama

Podaci u ovoj bazi su godinama sakupljani iz raznih izvora: prijavama ugostitelje i gostiju, telefonskih imenika, popisa obrtničkih komora, informacijama u medijima i na Internetu i sl. Objavljujemo ih u dobroj vjeri da predstavljaju stvarno stanje. Ako su neki podaci netočni ili zastarili, molimo da uvažite (i)ili pošaljete ispravne pomoću ovog obrasca. Rado ćemo uvrstiti točne podatke, a ukloniti netočne.

 

mapa