Restoran BON APPETIT, Zagreb

  • Vlasnik: Emporion ugostiteljstvo d.o.o.
  • Voditelj: Lidija Pugar
  • Radno vrijeme: 08:00 - 22:00
  • Neradni dan: Nedjelja
Restoran Bon Appetit će vas razveseliti ugodnim, klimatiziranim i prostranim ambijentom te predivnim panoramskim pogledom na cijeli grad. Smješten je u zgradi Emporion centra u samom srcu Zagreba. Restoran se sastoji od lounge bara i restorana s prostranom terasom. O kreativnoj izvedbi specijaliteta brine se gastronomski velemajstor Berislav Lacković, koji sa zadovoljstvom ispunjava gurmanske zamisli gostiju.
Izabrana vina, opuštajuća atmosfera te jedan od najboljih pogleda na grad Zagreb doprinose lijepim uspomenama.
U Bon Appetitu možete okusiti Smart food, pomno osmišljen novi koncept prehrane prilagođen suvremenom čovjeku. Smart food je nutricionistički prilagođen metabolizmu, potiče pozitivne procese u tijelu i pomaže održavanju općeg zdravlja.
Nastao je spajanjem znanosti o prehrani i spoznaje o namirnicama, kombiniranjem različitih namirnica kroz kreaciju novih jela.
U dvorani kapaciteta do 180 osoba, možete proslaviti neku posebnu priliku, a osoblje će se potruditi oko doze intime i posebnog ugođaja osmišljenog upravo za dan koji želite zauvijek sačuvati u sjećanju. Restoran i bar su otvoreni od 8 - 22 sata, ručak se poslužuje od 11 - 15 sati, dok je radno vrijeme à la carte restorana od 12 - 22 sata.
Kako biste bezbrižno uživali u gastronomskom doživljaju restorana, na raspolaganju Vam je prostrana garaža od 200 parkirnih mjesta.

U vodećih 100 restorana ušao je 3 put i to 2012, 2013 i 2014 godine.