Restoran ŠMRIKA, Marčelji

  • Vlasnik: Gorana Host
  • Voditelj: Marinko Host
  • Glavni kuhar: Zoran Stojnović
  • Radno vrijeme: 12 - 24
Pansion - restoran Šmrika osmišljen je kao višenamjenski ugostiteljski objekt u kojemu su raspoređeni kompatibilni sadržaji: restoran, multifunkcionalna dvorana, galerija, etno - zbirka i sobe.
Pansion i restoran imaju veliko parkiralište za osobne automobile i autobuse i zasada je to jedini smještajni kapacitet u Općini Viškovo.
Pansion – restoran se nalazi u staroj obiteljskoj kući koja je izgrađena 1893. godine i koja je temeljito rekonstruirana 2005. godine. Prilikom rekonstrukcije sačuvani su svi stari građevinski elementi i detalji koji daju posebnu draž u spoju tradicionalnog i modernog.
Restaurant nudi gastronomski užitak tradicionalne i internacionalne kuhinje. Na dvije etaže, s ukupno 120 sjedećih mjesta raspoređene su četiri odvojene prostorije koje omogućavaju privatnost.
U restoranu se nude lokalni specijaliteti tradicionalne kastavske kuhinje prilagođeni godišnjim dobima, a baziraju se tradicionalnim i tajnim receptima koji su usmenom predajom prenošeni s generacije na generaciju. Restoran je idealan za ugodno blagovanje prilikom svečanih događanja za sve vrste prigoda kao što su poslovni ručkovi, večere, vjenčanja, obljetnice, ...