Restoran VELI ŽAL, Mali Lošinj

  • Vlasnik: Jadranka hoteli d.o.o.
  • Voditelj: Mario Višak
  • Glavni kuhar: Nemanja Simić
Radno vrijeme:
Neradni period: 01. siječnja - 20. ožujka

Vrhunska gastronomija, temeljena na spoju majstorskog kulinarskog umijeća i tradicionalnih, svježih namirnica iz lokalnog uzgoja jedan je od prioriteta u ponudi restorana Veli žal. Chef restorana bira isključivo vrhunske delicije i tradicionalne lokalne namirnice poput maslinovog ulja, ovčjeg sira, janjetine, mesa boškarina te raznih vrsta svježih riba, školjki i drugih delicija iz Jadranskog mora.

S ljetnom natkrivenom terasom blizu mora i dugogodišnjom tradicijom dobre kuhinje, Veli žal je mjesto gdje možete kušati vrhunske morske i tradicionalne otočke specijalitete, a ujedno uživati u tematskim gastro večerima.

Restoran se nalazi u sustavu Jadranka d.d. koja zadnjih nekoliko godina uspješno konkurira na top međunarodnom tržištu.

U vodećih 100 restorana ušao je 5 puta i to 2015, 2016, 2017, 2018 i 2020 godine.