Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti
            
Dosta vam je kuhanja kod kuće?

Upitnik za goste restorana
Postanite doušnik!
Promjenite podatke ovog restorana.

Pansion Mariza

izrezi

Glasam za ovaj restoranRestoran ISABELLA, Sesvete
Restoran isabella


vlasnik i voditelj: Kornelije Nekoksa


kuhar: Ankica Zlački


adresa: Vinogorska 55, 10360 Sesvete


telefon: 01 2006373


fax: 01 2006373


web: www.restoran-isabella.hr


radno vrijeme: 10-24


nedjeljom zatvoreno


neradni period u godini: 01.08. - 01.09.


broj sjedećih mjesta: 100 70


 
kuhinja sprema jela pod pekom


osigurano parkiralište: za 50


Restoran isabella Restoran Isabella je u vlasništvu obitelji Nekoksa koja ima dugu tradiciju u ugostiteljstvu. Smješten je u Sesvetama (istočni dio Zagreba), na padinama Badelova brijega, s pogledom na obronke Medvednice. Ima veliku blagovaonicu, galeriju, lovački salon, natkrivenu terasu, lijepi perivoj i prostrano parkiralište, ali je vinski podrum i dalje jedno od najugodnijih utočišta za hedoniste. Naime, to nije samo vinoteka i skladište dragocjenih vina. Kompletnu ponudu jela i pića možete uživati u ovom intimnom, tematski uređenom prostoru. Gosti mogu birati između sedamdeset i jedne ugledne vrste vina iz svih hrvatskih regija.
Nude se jela iz cijele Hrvatske, a domaćini se trude pripraviti ono najbolje s hrvatskih stolova, iz prošlosti i sadašnjosti.
Zvonimir Milčec, zagrebački kroničar, voli isticati stara, jednostavna domaća jela: fileke s octom, vinski gulaš, plučica na kiselo, rajžlec… Osim tradicionalne kuhinje nude se i jela od divljači: veprovina, srnetina, pernata divljač. Jedna je stvar s tim jelima sigurna - divljač se hranila potpuno prirodno, bez ikakvih primjesa umjetne prehrane.
Za svaku prigodu, svečanost i proslavu, za krstitke i rođendanske proslave, tim Isabelle nastoji pružiti ugodan ambijent, kvalitetne i zdrave specijalitete i vino: opojno kao mladost, jako kao ljubav, bistro kao istina.
U vodećih je 100 restorana ušao 2008. i 2010. godine.

Preporučite restoran prijatelju

   

Pretraživanje po županijama

Podaci u ovoj bazi su godinama sakupljani iz raznih izvora: prijavama ugostitelje i gostiju, telefonskih imenika, popisa obrtničkih komora, informacijama u medijima i na Internetu i sl. Objavljujemo ih u dobroj vjeri da predstavljaju stvarno stanje. Ako su neki podaci netočni ili zastarili, molimo da uvažite (i)ili pošaljete ispravne pomoću ovog obrasca. Rado ćemo uvrstiti točne podatke, a ukloniti netočne.

 

mapa