Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti
            
Dosta vam je kuhanja kod kuće?

Upitnik za goste restorana
Postanite doušnik!
Promjenite podatke ovog restorana.

More Tours

izrezi

Restoran ISABELLA, Sesvete
Restoran isabella


vlasnik: Edvard i Kornelije Nekoksa


voditelj: Kornelije Nekoksa


kuhar: Snježana Grgić


adresa: Vinogorska 55, 10360 Sesvete


telefon: 01 2006373


fax: 01 2006373


web: www.restoran-isabella.hr


radno vrijeme: 11-23


nedjeljom zatvoreno


neradni period u godini: 20.07. - 25.09.


broj sjedećih mjesta: 150 100


 
prostor se može klimatizirati kuhinja sprema jela pod pekom kuhinja sprema jela pod pekom kuhinja sprema jela pod pekom


osigurano parkiralište: za 50


Restoran isabella Restoran Isabella je u vlasništvu obitelji Nekoksa koja ima dugu tradiciju u ugostiteljstvu. Smješten je u Sesvetama (istočni dio Zagreba), na padinama Badelova brijega, s pogledom na obronke Medvednice. Ima veliku blagovaonicu, galeriju, lovački salon, natkrivenu terasu, lijepi perivoj i prostrano parkiralište, ali je vinski podrum i dalje jedno od najugodnijih utočišta za hedoniste. Naime, to nije samo vinoteka i skladište dragocjenih vina. Kompletnu ponudu jela i pića možete uživati u ovom intimnom, tematski uređenom prostoru. Gosti mogu birati između sedamdeset i jedne ugledne vrste vina iz svih hrvatskih regija.
Nude se jela iz cijele Hrvatske, a domaćini se trude pripraviti ono najbolje s hrvatskih stolova, iz prošlosti i sadašnjosti.
Zvonimir Milčec, zagrebački kroničar, voli isticati stara, jednostavna domaća jela: fileke s octom, vinski gulaš, plučica na kiselo, rajžlec… Osim tradicionalne kuhinje nude se i jela od divljači: veprovina, srnetina, pernata divljač. Jedna je stvar s tim jelima sigurna - divljač se hranila potpuno prirodno, bez ikakvih primjesa umjetne prehrane.
Za svaku prigodu, svečanost i proslavu, za krstitke i rođendanske proslave, tim Isabelle nastoji pružiti ugodan ambijent, kvalitetne i zdrave specijalitete i vino: opojno kao mladost, jako kao ljubav, bistro kao istina.
U vodećih je 100 restorana ušao 2008. i 2010. godine.

Preporučite restoran prijatelju

   

Pretraživanje po županijama

Podaci u ovoj bazi su godinama sakupljani iz raznih izvora: prijavama ugostitelje i gostiju, telefonskih imenika, popisa obrtničkih komora, informacijama u medijima i na Internetu i sl. Objavljujemo ih u dobroj vjeri da predstavljaju stvarno stanje. Ako su neki podaci netočni ili zastarili, molimo da uvažite (i)ili pošaljete ispravne pomoću ovog obrasca. Rado ćemo uvrstiti točne podatke, a ukloniti netočne.

 

mapa