Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti
            
Dosta vam je kuhanja kod kuće?

Upitnik za goste restorana
Postanite doušnik!
Promjenite podatke ovog restorana.
Reklamirajte se na
 www.gastronaut.hr

Obiteljski smještaj na Kvarneru

 

More Tours

izrezi

Restoran RONJGI, Viškovo
Restoran ronjgi


vlasnik: RI-ING d.o.o.


voditelj: Guido Mušković


kuhar: Radmila Drča


adresa: Ronjgi bb, 51216 Viškovo


telefon: 051 256038


fax: 051 258016


web: www.ronjgi.com.hr


e-mail: restaurant@ronjgi.com.hr


radno vrijeme: 10-24


broj sjedećih mjesta: 180 100


 
prostor se može klimatizirati kuhinja sprema jela pod pekom kuhinja sprema jela pod pekom


osigurano parkiralište: za 100


osigurano plaćanje sljedećim karticama:

American expressDiners Club InternationalVISAEuro Master Card


Restoran ronjgi Samo nekoliko minuta vožnje od gradske vreve, na tradicionalnom izletištu Riječana i Opatijaca, 2002. godine je otvoren restoran Ronjgi kojeg vodi poznati ugostitelj Guido Mušković. U rodnoj kući jednog od najpoznatijih istarskih kompozitora Ivana Matetića Ronjgova koji je poznat po uvođenju istarske notne ljestvice u glazbenu kulturu, smješten je i sam restoran. Tu se nalazi i ustanova glazbenika, gdje je i spomen soba.
Dvije sale restorana odišu tradicijom. Velika sala je uređena slikama i umjetninama domaćih pejzažista, dok je Kastavska konoba, koja je zapravo originalna kuća kompozitora, uređena tradicionalno s roštiljem i kaminom. Toplo uređen prostor, odlična hrana i susretljivo osoblje uvijek su bili razlozi za ponovni dolazak u Ronjge.
Naglasak na spoju tradicionalnog i modernog glavne su odlike menija u ovom restoranu, a ponuda specijaliteta prilagođava se godišnjem dobu. Zimi meni krase krepke juhe u kruhu, gulaši te razna pečenja, dok je u proljeće meni baziran na šparogama i mladoj janjetini.
U ljetno doba, restoran je pravi odabir za bijeg od gradske vrućine i buke, jer su temperature nekoliko stupnjeva niža, a pogled na Kastavštinu, svjež zrak i odlična gastronomska ponuda aduti koji privlače goste.
U vodećih je 100 restorana ušao 2003., 2004., 2005., 2006., 2007., 2008., 2009., 2010., 2011., 2012., 2013., 2014. i 2015. godine.


Iz bogate ponude izdvajamo:
  - Medvjeđa šapa (glavno jelo), Specijalitet lovačke kuhinje
  - Motovunska šuma (glavno jelo), Specijalitet lovačke kuhinje

Preporučite restoran prijatelju

   

Pretraživanje po županijama

Podaci u ovoj bazi su godinama sakupljani iz raznih izvora: prijavama ugostitelje i gostiju, telefonskih imenika, popisa obrtničkih komora, informacijama u medijima i na Internetu i sl. Objavljujemo ih u dobroj vjeri da predstavljaju stvarno stanje. Ako su neki podaci netočni ili zastarili, molimo da uvažite (i)ili pošaljete ispravne pomoću ovog obrasca. Rado ćemo uvrstiti točne podatke, a ukloniti netočne.

 

mapa