Restoran BISER, Pag

  • Voditelj: Žaklina Jelinić
  • Glavni kuhar: Dinka Mladenović
Radno vrijeme:
  • pon - ned 07:00 - 00:00

Hotel - restoran Biser nalazi se pored mora. Klimatizirani restoran ukrašen je s 50 umjetničkih slika uz veliku (10 m2) uljanu sliku koja prikazuje panoramu grada Paga. Uz restoran se nalazi lovački salon za 20 osoba sa TV, klima uređajem, ventilacijom te bogatim lovačkim trofejima.

Zimski vrt je cijeli u staklu, a uz pogled na more prostor krasi mali botanički vrt sa 80 različitih vrsta cvijeća. Ispred zimskog vrta nalazi se velika terasa s pogledom na more i kapacitetom 150 sjedećih mjesta, okružena s puno zelenila i raznog cvijeća s prirodnom hladovinom. Na terasi je i kućica koja služi za pripravu jela s ražnja i pod pekom, te ostalih specijaliteta koje se svakodnevno nudi gostima.

Kuhinja se nalazi u objektu, vrlo je prostrana, ima modernu ventilaciju i klimu te pruža gostima svakodnevno pansionsku hranu kao i a la carte po izboru 80 jela. Kuhinja nudi specijalitete morske, domaće i internacionalne kuhinje.

Specijalitet kuće je paška janjetina ispod peke. Hotel Biser ima 3 zvjezdice i raspolaže sa 20 luksuzno opremljenih soba i 50 ležaja, a udaljen je 15-tak minuta šetnje od centra Paga. Uz hotel Biser postoji i depadansa - Vila Bisera sa apartmanima i luksuzno uređenim sobama. Oba objekta su do samog mora i imaju šljunkovitu plažu sa malim mulićem gdje se mogu nautički gosti privezati.

U vodećih 100 restorana ušao je 5 puta i to 2000, 2001, 2002, 2003 i 2004 godine.