Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Goveđi medaljoni “Mira” (glavno jelo),
Specijalitet istarske kuhinje


Goveđi medaljoni “Mira” Sastojci:
15-18 dag goveđeg fileta
1 dl vrhnja za kuhanje
1-2 dag tartufa
3 dag maslaca
njoki od krumpira
tjestenina
mrkva
cvjetača
maslinovo ulje
zeleni papar


Opis:
Na maslinovom ulju naglo popržimo medaljone. U drugoj tavi prokuhamo malo maslaca, vrhnja, naribane tartufe, zelenog papra i po potrebi začinimo soli i paprom. Na kraju umak prelijemo po mesu.
Kao prilog preporuča se sezonska salata, tjestenina, mrkva, cvjetača
Uz ovo jelo preporučamo istarsku malvaziju.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran VILLA MIRA, Kastav

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.