Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Palačinke (desert),
Specijalitet internacionalne kuhinje


Sastojci:
2 šalice brašna
3 šalice mlijeka
2 jaja
žličica šećera
malo soli
ulje


Opis:
U mlijeko umiksajte jaja, brašno, šećer i malo soli. Na teflon tavu ulijte žlicu ulja, pa ga kada se ugrije odlijte tako da tava bude samo zamašćena. Grabilicom (šefarkom) od oko 1 dl razlijte smjesu po tavi. Pustite da se zapeče, provjerite zadižući nožem, pa okrenite i još malo zapecite s druge strane. Od ove količine može se napraviti oko 15 palačinka.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.