Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Brudet od puževa i priljepaka (glavno jelo),
Specijalitet primorske kuhinje


Brudet od puževa i priljepaka Sastojci:
za 6 osoba:
1 kg morskih puževa
1 kg priljepaka
0,50 dag luka
1 glavica češnjaka
0,15 l crnog vina
1 žlica maslinovog ulja
2 žlice rajčice iz konzerve
sol
papar
peršin
lovorov list
brašno


Opis:
Puževe i priljepke skuhamo i očistimo.
Luk pirjamo, podlijemo ribljim temeljcem, dodamo očišćene puževe i priljepke i dalje pirjamo.
Dodamo sol, papar, crno vino, lovor, peršin, maslinovo ulje, brašno, rajčicu i sve zajedno prokuhamo.
Poslužimo sa šurlicama

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.