Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Sušene rajčice u ulju (prilog),
Specijalitet talijanske kuhinje


Sušene rajčice u ulju Sastojci:
500 g sušenih rajčica
4 režnja češnjaka
vezica nasjeckane bazilike
vezica nasjeckanog peršina
nekoliko fileta srdela
origano
ocat
ljute crvene paprike
maslinovo ulje


Opis:
Namočite sušene rajčice 1-2 minute u mješavini octa i vode (1:3). Dobro osušite na papirnatim ubrusima. Posložite red rajčica u zdjelu i pospite češnjakom, bazilikom, peršinom i ljutom crvenom paprikom. Polijte sa maslinovim uljem i nekoliko kapi octa. Ponovite redove i završite sa uljem u kojem su bile srdele.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.