Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Fritaja (kajgana) od divljih šparoga u košarici od tijesta (predjelo),
Specijalitet istarske kuhinje


Fritaja (kajgana) od divljih šparoga u košarici od tijesta Sastojci:
250 g divljih šparoga, 4 jaja, sol, papar, 0.25 dl maslinova ulja


Opis:
Mekani dio opranih divljih šparoga iskidati na sitnije komadiće dužine oko 3 cm. Šparoge pirjati u maslinovom ulju na laganoj vatri dok ne omekšaju, posoliti i popapriti, zatim dodati razmućena jaja i pomiješati. Kada se jaja skrutnu skinuti s vatre i toplo poslužiti u košarici od tijesta. Dekorirati.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran VODNJANKA, Vodnjan

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.