Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Brudet od škarpine (glavno jelo),
Specijalitet istarske kuhinje


Sastojci:
1 kg škarpine
300 g rajčice
1 dl ulja
4 režnja češnjaka
peršinovo lišće
sol, papar


Opis:
Škarpinu očistiti, oprati i ocijediti. U širu i pliću posudu uliti ulje i kratkotrajno pržiti nasjeckani peršin i češnjak. Zatim dodati rajčicu narezanu na komade. Posoliti, popapriti i zakuhati. Staviti škarpinu i doliti vode toliko da riba bude pokrivena. Nastaviti s kuhanjem na vrlo umjerenoj vatri, bez miješanja, oko jedan sat.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.