Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Som s lukom (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Sastojci:
1 kg soma
2 dl bijelog vina
2 dl ulja
300 g lika
100 g oguljenih rajčica
peršin
sol
papar


Opis:
Soma dobro očistiti, uvaljati ga u brašno i peći ga na zagrijanom ulju. Pečenog soma izvaditi na pladanj, a na istom ulju popržiti nasjeckani luk i njime posuti soma. Na malo ulja dodati narezane rajčice i zaliti ih vinom. Prokuhati umak i preliti ga po somu.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.