Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Gljive u bijelom vinu (glavno jelo),
Specijalitet istarske kuhinje


Sastojci:
800 g gljiva
2 šalice ulja
2 manje glavice luka
2 dl bijelog vina
1 limun
sol, papar
peršinov list


Opis:
Očistiti i dobro oprati gljive. Ocijediti ih i narezati. Ulje zagrijati, dodati sitno nasjeckani luk, dodati gljive i sve prepržiti. Dodati sok od limuna, nasjeckani peršinov list, papar i sol. Na kraju dodati bijelo vino i lagano prokuhati još nekoliko minuta. Maknuti sa štednjaka, ohladiti i poslužiti.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju