Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasanje za omiljeni restoran
recepti

Brzo i fino umaci

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Dukat d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Fritaja od šparoga (predjelo),
Specijalitet kvarnerske kuhinje


Fritaja od šparoga Sastojci:
( za 4 osobe)
2 vezice divljih šparoga
100 g očišćenih repova škampi
50 g pršuta
8 jaja
1 mali tartuf
sol
ulje


Opis:
Očišćenene šparoge pirjamo na ulju, dodamo škampe, te nakon par minuta dodamo sitno narezani pršut. Još malo sve propržimo i zalijemo tučenim jajima koje smo prethodno posolili. Na kraju naribamo tartuf.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran MALI RAJ, Opatija

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju